Verhuur & organisatie

Studio15 beschikt over een prachtige podiumzaal met ruimte voor 325 staanplaatsen. De zaal is geschikt voor bedrijfsfeesten, bedrijfspresentaties, netwerkbijeenkomsten of recepties. Wij organiseren spetterende feesten inclusief drankjes, hapjes en live acts. Denk bijvoorbeeld aan een bekende Nederlandse artiest of DJ.

Voor wat intiemere gelegenheden is er de artistieke foyer met vide die voor 100 personen ruimte biedt.Ook hier kunnen gezellige zitplekken worden gecreëerd en is er goede gelegenheid voor horeca. Voor wie een ruimte zoekt om te repeteren is bij Studio15 aan het juiste adres met een grote danszaal, ruime fotostudio en bandruimte met opnamemogelijkheden.

homebanner-overlay

Ook als bedrijf ben je bij Studio15 Talenthouse aan het juiste adres. Wij verzorgen onder meer teambuildingworkshops, personeelsuitjes en bedrijfsfeesten. Wil je alleen één van onze ruimtes huren, dat kan ook.

Bedrijfsuitje of teambuilding

Een team dat enthousiast is, goed kan samenwerken en haar collega’s goed kent, zal tot mooie dingen in staat zijn. Met teambuilding of een bedrijfsuitje kun je de sfeer binnen je team enorm verhogen en het kan zorgen voor een boost om er samen weer tegenaan te gaan. Studio15 Talenthouse – onderdeel van Kaliber Kunstenschool – wil hier graag bij helpen. De wereld vraagt om multitasking, stressbestendigheid en helder denken. Er wordt gevraagd naar creatievelingen die elk probleem tot een kans kunnen maken. Bewezen is dat het beoefenen van kunst de hersenen traint op juist die onderdelen die momenteel zo belangrijk zijn om succesvol te blijven. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met kunst en cultuur en dat geldt ook voor het bedrijfsleven. Daarom bieden wij een aantal mogelijkheden voor teams om eens samen te werken op een andere manier!

Cultuureducatie op school 

Ben je als school op zoek naar activiteiten die aansluiten bij leerdoelen? Dan ben je bij Studio15 Talenthouse – onderdeel van Kaliber Kunstenschool – op de juiste plek. We bieden diverse workshops, kennismakingslessen en cursussen voor jongeren in het voortgezet onderwijs. Er is een breed aanbod voor diverse leeftijden. Van muziek, tot dans, theater, tot beeld. De workshops zijn naar eigen wens te combineren en het is het ook mogelijk een projectweek samen te stellen. De workshops kunnen gegeven worden op school, een locatie van Kaliber Kunstenschool of een andere geschikte locatie.

Schoolfeest 

DJ’s, loungen of uit je plaat gaan met een band in de grote zaal? Of in de zomer naar buiten met picknicktafels en een buitenpodium? Bij Studio15 kan het! Wij kunnen het feest tot in de puntjes organiseren, maar ook commissies van leerlingen begeleiden bij de organisatie.

Studio 15 beschikt over een prachtige podiumzaal met 325 staanplaatsen. De zaal is uitermate geschikt voor schoolfeesten en is al vele malen hiervoor in gebruik geweest. Er kan gebruik worden gemaakt van meerdere ruimtes, waaronder de foyer en de vide. Deze laatste is geschikt voor bijvoorbeeld een lounge setting of een intiem DJ optreden. Voor grotere groepen is het aan te raden gebruik te maken van meerdere ruimtes. In de zomerperiode kan er gebruik worden gemaakt van de buitentuin met bijvoorbeeld picknicktafels en een buitenpodium.

Voor het voortgezet onderwijs hanteren wij in overleg andere horeca prijzen dan de reguliere.

 

Tarieven

Commercieel (bedrijven, scholen etc.)

Huur ruimtes

(Onderstaande prijzen zijn per dagdeel van 4 uur)

Podiumzaal€450

*inclusief technicus, exclusief evt. schoonmaak, coördinatie en op- en afbouw licht en geluid.

Foyer + vide€120
Dansstudio€120
Fotostudio€120
Vergaderruimte€80
Totale gebouw€750

Workshops

(onderstaande prijzen zijn per persoon)

Stopmotion film maken€22,50Lipdub film maken€25
Fotografie€22,50Salsa€20
Urban dance€20Zang/rap€20
Songwriting€20Theater€20

Prijzen voor jongeren

Huur ruimtes

Jongeren tussen de 12-30 jaar mogen onze ruimtes gratis gebruiken om te oefenen (met uitzondering van de podiumzaal en opnamestudio). Maar vol=vol. Wil je er zeker van zijn dat je een ruimte kunt gebruiken? Reserveer hem dan. Daarvoor hanteren wij de onderstaande prijzen.

Wil je als jongere een evenement organiseren in onze podiumzaal? Neem dan contact met ons op. Wij stimuleren dat jongeren zelf events organiseren en zijn bereid om te helpen de kosten zo laag mogelijk te houden! Bovendien hebben we een team jonge vrijwilligers die graag mee helpen.

Grote zaalprijs in overlegSounddesign studio€8 per uur
Foyer + videprijs in overlegFotostudio€15 per uur
Oefenruimtes bands€8 per uurOpname studioprijs in overleg
Danszaal€10 per uurOpname studio + technicusprijs in overleg

 

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo