Over Studio15

homebanner-overlay

Studio 15 is een samenwerking tussen Kaliber Kunstenschool en het jongerenwerk van Avedan. Samen werken wij hard aan het samenstellen van een gratis talentontwikkelingsprogramma voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar op het gebied van o.a. muziek, dans, theater, film ,fotografie, evenementenorganisatie en ondernemerschap.

Gratis oefenruimte

Om jouw talent verder te ontwikkelen kun je bij Studio 15 gratis gebruik maken van verschillende oefenruimtes. Er is een danszaal, fotostudio, sound design & opnamestudio en een oefenruimte voor muzikanten en bands. Ook hebben we een multimediaruimte met Imacs.

Gratis coaching

Bij Studio15 worden geen gratis lessen gegeven. Wel bieden we een plek waar jij zo vaak als je wilt kunt oefenen. Terwijl je dat doet lopen er verschillende coaches rond die tips geven en je op weg helpen als je vastloopt.

Proeflessen & basiscursussen

Weet je nog niet wat je leuk vindt of waar je goed in bent? Bij ons kun je verschillende gratis proeflessen volgen en naar hartenlust uitproberen. Heb je iets gevonden wat je leuk vindt en wil je graag basislessen volgen? Dan kun je je via ons inschrijven voor de cursussen van Kaliber Kunstenschool. We helpen je zelfs met het aanvragen van een subsidie, als er thuis wat minder geld.

 

Wij bieden jongeren de kans te ontdekken waar hun talenten liggen, deze te oefenen en verder te professionaliseren. Dit doen we door het aanbieden van oefenruimtes, proeflessen, coaching, masterclasses en een podium.

Gratis masterclasses

Ben je al een tijdje bezig met bijvoorbeeld muziek, dans, fotografie, film of theater en wil je je nog verder ontwikkelen? Dan kun je bij Studio15 verschillende masterclasses volgen die gegeven worden door succesvolle professionals.

Een podium voor jong talent

Tot slot biedt Studio15  een podium waar jij tijdens verschillende evenementen jouw talent kunt laten zien aan de wereld.

Ben je enthousiast geworden en wil je een kijkje nemen? Je kunt er  gewoon binnenlopen. Er is altijd iemand aanwezig die je wegwijs maakt en je verder kan helpen.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons Team

Bram

Coach Licht & Geluidtechniek

techniek@studio15almelo.nl

Haris

Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187

Ivana

Coach Fotografie & Film, PR&marketing

ivana@studio15almelo.nl

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127

Kim

PR & Marketing, Fotografie & Film, Intermediair Jeugd Cultuur Fonds

kim@studio15almelo.nl 0610011775

Madeleine

Zakelijk leider (vervanging Wieke Jellema)

madeleine@studio15almelo.nl 0630019439

Romy

Zangcoaching, Stage coördinatie, Vrijwilligers coördinatie

romy@studio15almelo.nl 0630122383

Timo

Coach Licht & Geluidtechniek

techniek@studio15almelo.nl
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo