Over Studio15

homebanner-overlay

Studio 15 is een samenwerking tussen Kaliber Kunstenschool en het jongerenwerk van Avedan. Samen werken wij hard aan het samenstellen van een gratis talentontwikkelingsprogramma voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar op het gebied van o.a. muziek, dans, theater, film ,fotografie, evenementenorganisatie en ondernemerschap.

Gratis oefenruimte

Om jouw talent verder te ontwikkelen kun je bij Studio 15 gratis gebruik maken van verschillende oefenruimtes. Er is een danszaal, fotostudio, sound design & opnamestudio en een oefenruimte voor muzikanten en bands. Ook hebben we een multimediaruimte met Imacs.

Gratis coaching

Bij Studio15 worden geen gratis lessen gegeven. Wel bieden we een plek waar jij zo vaak als je wilt kunt oefenen. Terwijl je dat doet lopen er verschillende coaches rond die tips geven en je helpen als je vastloopt.

Proeflessen & basiscursussen

Weet je nog niet wat je leuk vindt of waar je goed in bent? Bij ons kun je verschillende gratis proeflessen volgen en naar hartenlust uitproberen. Kom bijvoorbeeld eens langs bij onze introductiemiddag op de dinsdag. Heb je iets gevonden wat je leuk vindt en wil je graag lessen volgen? Wij helpen je met het vinden van lessen die bij jouw passen. Dat kan zijn bij Kaliber Kunstenschool, bij Innerall of bij een van de vele goede dansscholen die Almelo heeft zoals La Stesa. Ook bij Studio15 zelf kun je een aantal korte basiscursussen volgen zoals Fotografie of Producing.

We helpen je zelfs met het aanvragen van een subsidie, als er thuis wat minder geld.

Gratis masterclasses

Ben je al een tijdje bezig met bijvoorbeeld muziek, dans, fotografie, film of theater en wil je je nog verder ontwikkelen? Dan kun je bij Studio15 verschillende masterclasses volgen die gegeven worden door succesvolle professionals.

Een podium voor jong talent

Tot slot biedt Studio15  een podium waar jij tijdens verschillende evenementen jouw talent kunt laten zien aan de wereld. Ook als je nog geen ervaring hebt is ons podium een mooie plek om die  ervaring op te doen. Zo werk je aan je presentatie en zelfvertrouwen. Onze jongerenwerkers en coaches helpen je hier graag bij.

 

Wij bieden jongeren de kans te ontdekken waar hun talenten liggen. We gebruiken dit talent als middel om met jongeren te werken aan de vragen ”Wie ben ik?” Wat kan ik?”en ”Wat wil ik”? We richten ons  vooral op persoonlijke ontwikkeling en op de competenties die jongeren nodig hebben om zelf de regie in handen te nemen.

Levensecht Leren projecten

Vanuit het talent dat jongeren hebben betrekken wij de jongeren bij ”levensecht leren” projecten. Dit zijn projecten waarbij jongeren zelf evenementen organiseren of activiteiten opzetten met een sociaal doel. Jongeren organiseren bijvoorbeeld zelf een photoshoot voor een artiest, een benefiet concert voor een goed doel of een schrijverskamp met artiesten en muziekkanten rondom een bepaald thema. 

Tijdens het organiseren van deze activiteiten oefenen jongeren met het aannemen van verschillende rollen. Ze werken aan verschillende competenties zoals samenwerken, leidinggeven, budgetteren, conflicthantering, presenteren en plannen. Ze bouwen ze werkervaring op.

CV opbouw

Studio15 helpt jongeren met het opbouwen van hun cv. Jongeren die deelnemen aan het organiseren van projecten of als vrijwilliger meehelpen bij Studio15 leren een scala aan nieuwe competenties. Maar vaak weten jongeren deze niet goed te omschrijven in een cv of in een sollicitatiebrief. Studio15 helpt jongeren hun talenten en competenties te herkennen en te omschrijven. Ook kun je ons opgeven als werkervaring én als referentie als je gaat solliciteren. Zo hebben we al meerdere jongeren geholpen bij het krijgen van een eerste bijbaantje.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je een kijkje nemen? Je kunt er  gewoon binnenlopen. Er is altijd iemand aanwezig die je wegwijs maakt en je verder kan helpen.

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons Team

Bram

Coach Licht & Geluidtechniek

techniek@studio15almelo.nl

Encarnita

Zakelijk leider

encarnita@studio15almelo.nl 0622893996

Haris

Jongerenwerker Avedan, Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187

Ivana

Coach Fotografie & Film, PR&marketing

ivana@studio15almelo.nl

Janouck

Jongerenwerker Avedan, Internationale projecten

j.teunissen@avedan.nl 06 41347241

Jesse

Coach Producing

info@studio15almelo.nl

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127

Kelvin Bolink (Pyrodox)

Docent Producing

info@studio15almelo.nl

Kim

Jongerenwerker Avedan, Fotografie coach, Internationale Projecten

kim@studio15almelo.nl 0610011775

Romy

Zangcoaching, Stage coördinatie, Vrijwilligers coördinatie

romy@studio15almelo.nl 0630122383

Timo

Coach Licht & Geluidtechniek

techniek@studio15almelo.nl
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo