Nieuws

ALL STYLE DANCE BATTLE

homebanner-overlay

ALL STYLE BATTLE

Op zondag 30 september wordt er bij Studio15 een danscompetitie georganiseerd. Dansers kunnen met verschillende stijlen meedoen; locking, popping, breakdance, streetdance, modern, alle stijlen zijn welkom. Het is vooral belangrijk dat je jezelf laat zien tijdens deze wedstrijd.

De deejay tijdens de Battles is Lucas Benjamin, hij heeft al bij verschillende wedstrijden door heel Nederland gedraaid en weet dus goed hoe hij deelnemers moet laten dansen. De jury zal bestaan uit Sabina Mehic en Queensly, beide hebben al jarenlang ervaring in de dansscène en hebben verschillende grote wedstrijden gewonnen met diverse teams.  De winnaar van de All Style Battle wint een geldprijs, een beker en een plekje bij de finalisten van de Studio 15 Awards in december.

Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen. Dansers die houden van een wedstrijd 1 tegen 1 kunnen zich inschrijven voor de Battles, voor dansers die liever met een groepje meedoen is er de Showcase ronde. De inschrijving zal ter plekke plaatsvinden.

Deelname kost €5 p.p.

De All Style Battle bij Studio15 is vooral bedoeld om dansers en dansgroepen uit de regio samen te brengen en eens lekker met elkaar te jammen, waarbij de liefde voor dans centraal staat!

Programma:

14:00   Inschrijven + Jam

15:00   Start Battle

17:00   Showcase ronde

18:00   Prijsuitreiking

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kanvie:

kanvie@studio15almelo.nl / 054 – 671 4621

Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo