Nieuws

ALL STYLE DANCE BATTLE

9 september 2018

ALL STYLE BATTLE Op zondag 30 september wordt er bij Studio15 een danscompetitie georganiseerd. Dansers kunnen met verschillende stijlen meedoen; locking, popping, breakdance, streetdance, modern, alle stijlen zijn welkom. Het is vooral belangrijk dat je jezelf laat zien tijdens deze wedstrijd. De deejay tijdens de Battles is Lucas Benjamin, hij heeft al bij verschillende wedstrijden door heel Nederland gedraaid en weet dus goed hoe hij deelnemers moet laten dansen. De jury zal bestaan uit Sabina Mehic en Queensly, beide hebben al jarenlang ervaring in de dansscène en hebben verschillende grote wedstrijden gewonnen met diverse teams.  De winnaar van de All Style Battle wint een geldprijs, een beker en een plekje bij de finalisten van de Studio 15 Awards in december. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen. Dansers die houden van een wedstrijd 1 tegen 1 kunnen zich inschrijven voor de Battles, voor dansers die liever met een groepje meedoen is er de Showcase ronde. De inschrijving zal ter plekke plaatsvinden. Deelname kost €5 p.p. De All Style Battle bij Studio15 is vooral bedoeld om dansers en dansgroepen uit de regio samen te brengen en eens lekker met elkaar te jammen, waarbij de liefde voor dans centraal staat! Programma: 14:00   Inschrijven

Lees meer

Acts gezocht voor JUMP ON STAGE!

25 mei 2018

Datum: 22 juni Inloop vanaf 19:30 Tijd: 20:00-00:00 Locatie: Studio15 Kolthofsingel 15 Zin om jouw talent deze avond te laten zien? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: jumponstage@studio15almelo.nl In deze mail komt het volgende te staan: – Alle namen van de personen die met de act meedoen – Welke tijd jouw voorkeur heeft – Technische benodigdheden (basversterker, gitaarversterker etc.) – Soort act Onze voorkeur gaat uit naar zomerhits & Culturele acts!  

Lees meer

Schrijf je in voor Pass the Mic !

25 mei 2018

In 2018 kun je bij Studio15 deelnemen aan verschillende wedstrijden waarmee je een prijs kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte battle met een eigen jury. Als je je inschrijft voor de battles kun je gratis meedoen met een aantal introductielessen en krijg je coaching van een master; een succesvolle professional.

Lees meer
1 2 3
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo