Nieuws

Acts gezocht voor JUMP ON STAGE!

25 mei 2018

Datum: 22 juni Inloop vanaf 19:30 Tijd: 20:00-00:00 Locatie: Studio15 Kolthofsingel 15 Zin om jouw talent deze avond te laten zien? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: jumponstage@studio15almelo.nl In deze mail komt het volgende te staan: – Alle namen van de personen die met de act meedoen – Welke tijd jouw voorkeur heeft – Technische benodigdheden (basversterker, gitaarversterker etc.) – Soort act Onze voorkeur gaat uit naar zomerhits & Culturele acts!  

Lees meer

Schrijf je in voor Pass the Mic !

25 mei 2018

In 2018 kun je bij Studio15 deelnemen aan verschillende wedstrijden waarmee je een prijs kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte battle met een eigen jury. Als je je inschrijft voor de battles kun je gratis meedoen met een aantal introductielessen en krijg je coaching van een master; een succesvolle professional.

Lees meer

Je eigen EXPOSITIE

27 maart 2018

Maak en organiseer je eigen expositie bij Studio15 Vind jij het leuk om te fotograferen of te tekenen? Doe dan mee met ons project ”Je eigen Expositie”. In 8 weken tijd werk je samen met fotografe Ivana Butkovich en illustrator Imke de Graaf toe naar je eigen tentoonstelling. Je leert de basis van het fotograferen en het tekenen/illustreren , creëert eigen werk en organiseert samen met de groep een expositie. Natuurlijk kan een feestelijke opening dan niet ontbreken! Dus nodig al je vrienden en familie uit om te komen kijken. Ben je geïnteresseerd in fotografie dan kun je kiezen tussen de maandag- of vrijdagmiddag. Hou je meer van tekenen dan kun je op dinsdagmiddag bij ons terecht. Vind je beide te gek? Dan doe je lekker met allebei mee! Deelname is gratis Leeftijd 11 – 15 jaar maandag 16.00 – 17.30 uur:  FOTOGRAFIE (groep 1) dinsdag 16.00 – 17.30 uur: TEKENEN/ILLUSTREREN vrijdag 16.00 – 17.30 uur: FOTOGRAFIE (groep 2)    

Lees meer

MASTERCLASS PYRODOX

26 maart 2018

Kelvin Bolink (PYRODOX) geeft een masterclass ONDERNEMERSCHAP Ben jij een beginnend artiest en wil je weten hoe je jezelf in de markt zet en van je naam een merknaam maakt? Of heb je een idee voor een eigen label/merk/bedrijfje en wil je advies bij het maken van een businessplan of online communicatie? Schrijf je dan gratis in voor de masterclass van Kelvin op zondag 15 april. In DJ-land gaan de twee factoren ‘jong’ en ‘getalenteerd’ meestal hand in hand. Iets wat de 23-jarige Producer/Pyrodox beide zeker is. Zijn reis naar de top is namelijk al zo’n zes jaar geleden begonnen op zijn slaapkamer en sindsdien reikt zijn muziek steeds verder en verder en maakt hij van zijn naam een merk. Hij wordt gesteund door Martin Garrix, draaide o.a. op de Zwarte Cross en Tomorrowland en nam een clip op met ”Tank” in Miami, waar hij de laatste tijd regelmatig te vinden is. Maar niet op zondag 15 april! Dan is hij bij Studio15 om jullie te vertellen hoe hij zichzelf als artiest in de markt zet… Zondag 15 april 16.00 tot 18.00 uur Deelname = GRATIS

Lees meer
1 2
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo