ZANG BATTLE

Zangers en zangeressen kunnen hun talent laten zien tijdens de Zang Battle die 2 x per jaar plaatsvindt. De battles zijn gezellig en er heerst altijd een positieve sfeer. Het maakt dus niet uit of je een beginnende of een gevorderde zanger(es) bent, het is een fijne plek waar je kunt proeven hoe het is om op het podium te staan. De winnaars van de zang battles gaan door naar de Studio15 Awards op 14 december en maken kans op een mooie prijs.

De volgende Zang Battle vindt plaats op vrijdag 19 oktober. En deze editie is extra speciaal, want er staat een band! De deelnemers mogen optreden met de band After Hourz, met zangeres Maud Nieuwenhuis (the Voice). Maud doet dus bij alle deelnemers de backing vocals!  Hoe cool is dat..

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

vrijdag 19 oktober19.00 - 22.00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Studio 15 biedt jongeren een podium. Tijdens verschillende vaste podium evenementen,  zoals het JUMP ON STAGE-open podium, de maandelijkse jamsessies en showcases kunnen jongeren hun talent laten zien en ervaring opdoen met het optreden voor publiek.

Tijdens de Studio 15 Battles kunnen dansgroepen, muzikanten, fotografen, dj’s en producers laten zien wat ze in huis hebben en een mooie prijs winnen.

Coach:

Romy

Zangcoaching, Stage coördinatie, Vrijwilligers coördinatie

romy@studio15almelo.nl 0630122383 Mail mij

Zang

Zingen: iedereen kan het. Bij Studio15 ben je welkom om je stem te laten horen en uit te proberen wat je stijl is en welk nummer bij je stem past. Zing je alleen of in een groep, Romy Vitadamo heeft ervaring met beide. Ze is op maandagavond aanwezig om je te coachen en te zorgen dat je optreden op het podium nog beter wordt.

Meer info

STUDIO15 AWARDS

In 2018 kun je bij Studio 15 deelnemen aan verschillende battles waarmee je een prijs kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte wedstrijd met een eigen jury. Als je je inschrijft voor de battles kun je gratis meedoen met een aantal introductielessen en krijg je coaching van een master; een succesvolle professional.

Meer info

Recording Sessions

Wil je graag je eigen muziek opnemen, maar heb je net niet genoeg kennis om het alleen te doen? Dan kun je op dinsdagmiddag en donderdagavond terecht bij coach Haris. Hij geeft je tips en helpt je op weg in de studio.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo