Vrijwilligerswerk in Europa

Zin om naar het buitenland te gaan en de wereld leuker te maken? En ben je tussen de 18-30 jaar? Via het European Solidarity Corps kun je als vrijwilliger aan de slag in een ander Europees land. En dat kost je geen geld.

 

 

Studio15 heeft een aanvraag gedaan voor het Quality Label van het European Solidarity Corps. In de week van 1-8 mei horen we of onze aanvraag is goedgekeurd. Zo ja, dan kunnen wij jou van A-Z helpen om als vrijwilliger aan de slag te gaan!

homebanner-overlay

Wat brengt vrijwilligerswerk jou?

Een Europees Vrijwilligersproject geeft je niet alleen de mogelijkheid om iets goeds te doen voor anderen, maar biedt jou ook de kans om nieuwe dingen te leren, jouw eigen vaardigheden uit te breiden en fantastische avonturen te beleven!

Wat houdt een Europees Vrijwilligersproject in?

Vanaf 17 jaar kun je je registreren in de database van het European Solidarity Corps. Je kunt vanaf je 18e tot en met je 30e ook echt aan de slag in een project in (een buurland van) Europa. Zo’n project duurt meestal tussen de twee en twaalf maanden. Je werkt dan 30-38 uur per week als vrijwilliger.

Het kost je bijna niks om aan de slag te gaan als vrijwilliger. Het European Solidarity Corps zorgt namelijk voor een vergoeding van je reis- en verblijfskosten. Ook krijg je zakgeld, een taalcursus en een zorgverzekering.

  • Je doet zinvol werk;
  • Je maakt nieuwe vrienden;
  • Je leert misschien een nieuwe taal;
  • Je leert een andere cultuur kennen;
  • Je leert veel over jezelf;
  • Het staat goed op je cv.

Meer informatie: European Solidarity Corps

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

18-30 jaar

Startdatum

verwacht in mei 2019

Kosten

gratis

Coach:

Kim

Jongerenwerker Avedan, Fotografie coach, Internationale Projecten

kim@studio15almelo.nl 0610011775 Mail mij
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo