Ukelele

De viersnarige ukelele is een populair instrument. In weinig tijd kun je al enkele akkoorden spelen waardoor je al snel een liedje kunt begeleiden. De ukelele is eigenlijk het kleine broertje van de gitaar, maar gemakkelijker om te leren.

Ben je bezig met het leren van Ukelele en kun je wel wat coaching gebruiken? Kom dan op maandagmiddag naar de Ukelele coaching bij Studio15 die gegeven wordt door gitarist Simon Reitzema.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

maandag 15.00 - 18.00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Heb je nog nooit eerder op een ukelele gespeeld en wil je eerst wat basislessen volgen? Dan is een cursus ukelele bij Kaliber Kunstenschool misschien iets voor jou.

Coach:

Simon

Ukelele en bandcoaching

info@studio15almelo.nl Mail mij

Zang

Zingen: iedereen kan het. Bij Studio15 ben je welkom om je stem te laten horen en uit te proberen wat je stijl is en welk nummer bij je stem past. Zing je alleen of in een groep, Romy Vitadamo heeft ervaring met beide. Ze is op maandagavond aanwezig om je te coachen en te zorgen dat je optreden op het podium nog beter wordt.

Meer info

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info

Oefenruimtes

Zoek je een plek om te oefenen met je band? Dat kan in onze oefenruimtes. We hebben een backline klaarstaan, er zijn keyboards en microfoons aanwezig. Ook staan er in elke ruimte speakers en een mengpaneel, dus oefenen met je eigen opgenomen muziek of lekker meezingen met Youtube kan ook. Als solo zanger(es) of muzikant ben je ook van harte welkom.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo