Teenage Party

Speciaal voor tieners 12 tot 15 jaar is er een uitgaansavond bij Studio 15, waar tieners lekker kunnen dansen op de beats van een DJ, mee kunnen doen met leuke activiteiten en een (fris)drankje kunnen halen aan de bar. Ook is er tijdens de Teenage Party een programma met optredens waar jonge rappers, zangers en zangeressen, bandjes, dj’s en dansgroepen etc. zich voor aan kunnen melden.

Entree: gratis

Drankmuntjes: €2

homebanner-overlay

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 15 jaar

Startdatum

verwacht in september

Kosten

Entree gratis

In het kort

Studio 15 biedt jongeren een podium. Tijdens verschillende vaste podium evenementen,  zoals het JUMP ON STAGE-open podium, de maandelijkse jamsessies en showcases kunnen jongeren hun talent laten zien en ervaring opdoen met het optreden voor publiek.

Tijdens de Studio 15 Battles kunnen dansgroepen, muzikanten, fotografen, dj’s en producers laten zien wat ze in huis hebben en een sponsordeal winnen.

Performance coaching

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium? Of vind je het nog een beetje eng om op te treden en wil je graag wat zelfverzekerder worden?

Elke donderdagmiddag staat Haris voor je klaar om je te coachen bij je live performance op het podium. Haris geeft tips en feedback en werkt samen met met jouw aan je stage presence en zelfvertrouwen.

Meer info

Rap

Wil je leren schrijven en rappen, of ben je al langer bezig en heb je hulp nodig met het in de markt zetten van je muziek?

Meer info

Zang

Zingen: iedereen kan het. Bij Studio15 ben je welkom om je stem te laten horen en uit te proberen wat je stijl is en welk nummer bij je stem past. Zing je alleen of in een groep, Romy Vitadamo heeft ervaring met beide. Ze is op maandagavond aanwezig om je te coachen en te zorgen dat je optreden op het podium nog beter wordt.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo