Teenage Clubnight

Speciaal voor tieners 12 tot 15 jaar is er een uitgaansavond bij Studio 15, waar tieners lekker kunnen dansen op de beats van een DJ, mee kunnen doen met leuke activiteiten en een (fris)drankje kunnen halen aan de bar. Ook is er een programma met optredens waar jonge rappers, zangers en zangeressen, bandjes, dj’s en dansgroepen etc. zich voor aan kunnen melden.

Entree: gratis

Drankmuntjes: €2

homebanner-overlay

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 15 jaar

Startdatum

verwacht in april

Kosten

Entree gratis

In het kort

Studio 15 biedt jongeren een podium. Tijdens verschillende vaste podium evenementen,  zoals het JUMP ON STAGE-open podium, de maandelijkse jamsessies en showcases kunnen jongeren hun talent laten zien en ervaring opdoen met het optreden voor publiek.

Tijdens de Studio 15 Battles kunnen dansgroepen, muzikanten, fotografen, dj’s en producers laten zien wat ze in huis hebben en een sponsordeal winnen.

Live Performance

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium?

Elke donderdagmiddag en donderdagavond staat Haris voor je klaar om je te coachen bij je live performance op het podium. Op donderdagavond is er vaak ook licht en geluidstechniek aanwezig.

Meer info

Rap & artist branding

Wil je leren rappen en teksten schrijven, of ben je al langer bezig als rapper of groep en heb je hulp nodig met het in de markt zetten van je muziek? Haris Trnjanin (HT&Freeze/Jace Aydn) geeft elke maandagmiddag en dinsdagmiddag rapcoaching aan tieners 12-15 jaar. Dinsdagavond is Haris er speciaal om jongeren die hun muziek professioneel uit willen brengen verder te helpen.

Meer info

Zang

Zingen: iedereen kan het. Bij Studio15 ben je welkom om je stem te laten horen en uit te proberen wat je stijl is en welk nummer bij je stem past. Zing je alleen of in een groep, Romy Vitadamo heeft ervaring met beide. Ze is op maandagavond aanwezig om je te coachen en te zorgen dat je optreden op het podium nog beter wordt.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo