Studio opname

Wil je graag je eigen muziek opnemen, maar heb je net niet genoeg kennis om het alleen te doen? Dan kun je op dinsdagmiddag en -avond terecht bij coach Haris. Hij geeft je tips en helpt je op weg in de studio.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Dinsdag 15:00 - 18.00
Dinsdag 19:00 - 22:00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er dagelijks coaches rond die tips geven en je op weg helpen als je vastloopt.

De middagen zijn voor jongeren 12-30 jaar. De avonden voor 15-30 jaar.

Coach:

Haris

Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187 Mail mij

Audio Mixing

Heb je hulp nodig bij je vocal mixing, beat mixing, of heb je moeite om je opgenomen nummers goed te laten klinken? Elke eerste en derde donderdagavond van de maand is coach Levon aanwezig om je verder te helpen. Deelname is gratis, maar maak van te voren even een afspraak.

Meer info

Basiscursus Producing

Coming Soon…

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats.

Meer info

Masterclass Tim Beumers

Wil je graag creatieve coaching bij het maken van je muziek? Of ben je DJ of producer en wil je feedback op je geproduceerde nummers of op je set?  Dan kun je op maandag 7 of dinsdag 8 mei een coachingssessie aanvragen met Tim Beumers.

 

 

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo