Studio 15 Battles

In 2018 kun je bij Studio 15 deelnemen aan verschillende wedstrijden waarmee je een sponsordeal kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte battle. Als je je inschrijft voor de battles kun je gratis meedoen met een aantal introductielessen en krijg je coaching van een master; een succesvolle professional.

Je strijd gedurende het jaar in 1 of meerdere battles tegen andere jongeren uit dezelfde categorie en discipline. Aan het einde van het jaar wordt uit elke categorie 1 winnaar bekend gemaakt die van Studio15 een sponsordeal krijgt. Dit mag geïnvesteerd worden in het verder ontwikkelen van het talent van de winnaar. Bijvoorbeeld in de vorm van materiaal, apparatuur, les of om deelname aan een landelijke of internationale wedstrijd te financieren.

homebanner-overlay

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Startdatum

April 2018

In het kort

Studio 15 biedt jongeren een podium. Tijdens verschillende vaste podium evenementen,  zoals het JUMP ON STAGE-open podium, de maandelijkse jamsessies en showcases kunnen jongeren hun talent laten zien en ervaring opdoen met het optreden voor publiek.

Tijdens de Studio 15 Battles kunnen dansgroepen, muzikanten, fotografen, dj’s en producers laten zien wat ze in huis hebben en een sponsordeal winnen.

Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo