STUDIO15 AWARDS

Op 14 december vinden voor het eerst de Studio15 Awards plaats. Het afgelopen jaar zijn er verschillende Battles geweest voor de disciplines zang, bands, rap, spoken word en fotografie. De winnaars van deze battles strijden nu tegen elkaar tijdens de Studio15 Awards

 

De awardshow is discipline overstijgend, en er wordt uiteindelijk 1 winnaar aangewezen.  Hij of zij wint een sponsordeal t.w.v. €250, te besteden aan bijv. professionele coaching of producten in dienst van zijn of haar discipline. Een mooie prijs dus om je carrière te kickstarten!

 

 

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

19 oktober: ZANG BATTLE 19.00 - 22.00
8 november: PASS THE MIC 2 19.30 - 22.00
18 november: DANCE BATTLE (choreo) 14.00 - 19.00
22 november: BATTLE OF THE BANDS 19.00 - 22.00
14 december: STUDIO15 AWARDS 19.00 - 22.00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

In het kort

Studio 15 biedt jongeren een podium. Tijdens verschillende vaste podium evenementen,  zoals het JUMP ON STAGE-open podium, de maandelijkse jamsessies en showcases kunnen jongeren hun talent laten zien en ervaring opdoen met het optreden voor publiek.

Tijdens de Studio 15 Battles kunnen dansgroepen, muzikanten, fotografen, dj’s en producers laten zien wat ze in huis hebben en een sponsordeal winnen.

ZANG BATTLE

Zangers en zangeressen kunnen hun talent laten zien tijdens de Zang Battle die 2 x per jaar plaatsvindt. De battles zijn gezellig en er heerst altijd een positieve sfeer. Het maakt dus niet uit of je een beginnende of een gevorderde zanger(es) bent, het is een fijne plek waar je kunt proeven hoe het is om op het podium te staan. De winnaars van de zang battles gaan door naar de Studio15 Awards op 14 december en maken kans op een mooie prijs.

Meer info

BATTLE OF THE BANDS

The Battle of the Bands!
Een spectaculaire avond waar jonge bands strijden om de eerste plek. Een professionele jury beslist! De winnaar van Battle of the Bands heeft een gegarandeerde plaats bij de Studio15 Awards op vrijdag 14 december. Bij deze finale maak je kans op een sponsordeal van Studio15 t.w.v. €250.
Meer info

PASS THE MIC

Iedereen die zich bezig houdt met het schrijven van Rap en Spoken Word kan bij ons zijn talent laten zien op een groot podium. De wedstrijd wordt onderverdeeld in twee categorieën; Rap en Spoken Word. Een jury die bestaat uit o.a. Tim Beumers (FunX, VSOP) kiest uit beide categorieën een uiteindelijke winnaar.

Meer info

DANCE UNITES

Een evenement dat hélemaal in teken staat van dans.

De Dance Unites Battles bij Studio15 zijn vooral bedoeld om dansers en dansgroepen uit de regio samen te brengen om tegen elkaar te strijden, maar ook om eens lekker met elkaar te jammen, waarbij de liefde voor dans centraal staat!

 

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo