Sounddesign & opname studio

In onze sounddesign studio kun je terecht voor het produceren en opnemen van muziek. De sounddesign studio is voorzien van een Imac + interface. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende muziek instrumenten. Ook hebben we een professionele condensator microfoon voor het opnemen van vocalen.  In onze grote opname studio kun je met een band terecht. Maak hiervoor wel even een afspraak.

Op dinsdagmiddag en -avond is er een coach aanwezig die je tips geeft bij het opnemen van je eigen muziek. Om de week op donderdagavond is er een audiomixing coach aanwezig die je kan helpen met het afmixen van je muziek.

De grote opnamestudio is te huren zonder geluidsman, dit kost € per uur. Wil je huren met een geluidsman dan kost dit €

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Maandag 15:00 - 18.00 19.00 - 22.00
Dinsdag 15:00 - 18.00 19.00 - 22.00
Donderdag 15:00 - 18.00 19.00 - 22.00
Vrijdag 15:00 - 18.00 19.00 - 22.00
Zondag 14:00 - 19:00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Studio 15 beschikt over verschillende ruimtes waar je als jongere gratis gebruik van kunt maken. Er is een sounddesign studio, opnamestudio en een multimedia lab met Imacs. Jongeren mogen de ruimtes gratis gebruiken om er te werken en te trainen. Want hoe ontwikkel je talent? Oefenen, oefenen, oefenen.

De middagen zijn bedoeld voor jongeren 12-30 jaar. De avonden voor 15 – 30 jaar.

Coach:

Haris

Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187 Mail mij

Basiscursus Producing

Coming Soon…

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats.

Meer info

Studio opname

Wil je graag je eigen muziek opnemen, maar heb je net niet genoeg kennis om het alleen te doen? Dan kun je op dinsdagmiddag en -avond terecht bij coach Haris. Hij geeft je tips en helpt je op weg in de studio.

Meer info

Masterclass Tim Beumers

Wil je graag creatieve coaching bij het maken van je muziek? Of ben je DJ of producer en wil je feedback op je geproduceerde nummers of op je set?  Dan kun je op maandag 7 of dinsdag 8 mei een coachingssessie aanvragen met Tim Beumers.

 

 

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo