Rap

Wil je leren rappen of leren hoe je een goede  tekst schrijft, of ben je al langer bezig met het maken van rapmuziek en heb je hulp nodig met het in de markt zetten van jezelf en je muziek?

Haris Trnjanin (Fully Charged Records) geeft elke dinsdagmiddag rap coaching aan tieners 12-15 jaar. Dinsdagavond is Haris er speciaal om jongeren die hun muziek professioneel uit willen brengen verder te helpen.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Maandag15:00-18:00
Dinsdag15:00 - 18:00 (12-15 jaar)
Dinsdag19.00 - 22.00 (15-30 jaar)

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-15 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er elke dag coaches rond die tips geven als je aan het oefenen bent en die je op weg helpen als je vastloopt.

Coach:

Haris

Jongerenwerker Avedan, Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187 Mail mij

Basiscursus Producing door Pyrodox

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je te werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt.

Meer info

Privé: PASS THE MIC

Iedereen die zich bezig houdt met het schrijven van Rap en Spoken Word kan bij ons zijn talent laten zien op een groot podium. De wedstrijd wordt onderverdeeld in twee categorieën; Rap en Spoken Word. Een jury die bestaat uit o.a. Tim Beumers (FunX, VSOP) kiest uit beide categorieën een uiteindelijke winnaar.

Meer info

Studio Recording

Wil je graag je eigen muziek opnemen, maar heb je net niet genoeg kennis om het alleen te doen? Dan kun je op dinsdagmiddag en donderdagavond terecht bij coach Haris. Hij geeft je tips en helpt je op weg in de studio.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo