Rap

Wil je leren schrijven en rappen, of ben je al langer bezig en heb je hulp nodig met het in de markt zetten van je muziek?

Haris Trnjanin (Fully Charged Records) geeft elke dinsdagmiddag rap coaching aan tieners 12-15 jaar. Dinsdagavond is Haris er speciaal om jongeren die hun muziek professioneel uit willen brengen verder te helpen.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Dinsdag 15:00 - 18:00 (12-15 jaar)
Dinsdag 19.00 - 22.00 (15-30 jaar)

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-15 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er elke dag coaches rond die tips geven als je aan het oefenen bent en die je op weg helpen als je vastloopt.

Coach:

Haris

Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187 Mail mij

Basiscursus Producing

Coming Soon…

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats.

Meer info

Pass the Mic

Jonge talenten die zich bezig houden met het schrijven van Rap en Spoken Word kunnen hun talent laten zien op een groot podium, met voor de winnaars een mooie prijs.

Meer info

Recording Sessions

Wil je graag je eigen muziek opnemen, maar heb je net niet genoeg kennis om het alleen te doen? Dan kun je op dinsdagmiddag en donderdagavond terecht bij coach Haris. Hij geeft je tips en helpt je op weg in de studio.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo