Je eigen EXPOSITIE

homebanner-overlay

Project ”je eigen expositie” bij Studio15

Vind jij het leuk om te fotograferen of te tekenen? Doe dan mee met ons project ”Je eigen Expositie”. In 8 weken tijd werk je samen met fotografe Ivana Butkovich en illustrator Imke de Graaf toe naar je eigen tentoonstelling. Je leert de basis van het fotograferen en het tekenen/illustreren , creëert eigen werk en organiseert samen een expo. Natuurlijk kan een feestelijke opening dan niet ontbreken! Dus nodig al je vrienden en familie uit om te komen kijken.

Ben je geïnteresseerd in fotografie dan kun je kiezen tussen de maandag- of vrijdagmiddag. Hou je meer van tekenen dan kun je op dinsdagmiddag bij ons terecht. Vind je beide te gek? Dan doe je lekker met allebei mee!

Wanneer

Tijd

maandag FOTOGRAFIE (groep1) 16.00 - 17.30
dinsdag TEKENEN/ILLUSTREREN 16.00 - 17.30
vrijdag FOTOGRAFIE (groep 2) 16.00 - 17.30

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

11-15 jaar

Aantal lessen

8

Cursus duur

1,5 uur

Startdatum

16 april

Kosten

Gratis

Docent:

Ivana

Coach Fotografie & Film, PR&marketing

ivana@studio15almelo.nl Mail mij

Basiscursus Fotografie

Coming Soon…

In deze basiscursus fotografie komen allerlei aspecten van fotografie aan de orde, zoals “Waar moet ik op letten bij het maken van een foto of portret?” en “Hoe kies ik de beste compositie?”. Verder leren we de techniek van het fotograferen. Hoe werkt de camera precies en hoe werk je met licht. Het zou mooi zijn als je je eigen spiegelreflexcamera mee kunt nemen, maar je kunt er ook een van ons lenen.

Meer info

Fotografie & Film

Elke dinsdagmiddag en -avond kun je bij ons terecht voor coaching bij fotografie, film en video editing. Je kunt oefenen met een spiegelreflexcamera in de professioneel ingerichte fotostudio, of aan de slag met Adobe Lightroom, Première Pro of Photoshop.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo