Producing

Als producer moet je de muzieksoftware en productietechnieken zo goed beheersen dat je niet meer hoeft na te denken over de handelingen, dan wordt het namelijk pas echt leuk. Bij ons kun je dit oefenen.

Producers die de basistechniek al een beetje onder de knie hebben kunnen op dinsdagmiddag langskomen voor coaching bij het produceren van eigen muziek. Producer Jesse geeft feedback, tips en helpt je op weg als je vastloopt.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

dinsdag15.00 - 18.00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

Gratis

Heb je nog geen ervaring met produceren en wil je dit graag leren? Meld je dan aan voor de basiscursus producing van DJ en producer Pyrodox.

Coach:

Haris

Jongerenwerker Avedan, Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187 Mail mij

Jesse

Coach Producing

info@studio15almelo.nl Mail mij

Basiscursus Producing door Pyrodox

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je te werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt.

Meer info

Sounddesign & Opname studio

In onze sounddesign studio kun je terecht voor het produceren en opnemen van muziek. De sounddesign studio is voorzien van een Imac + interface. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende muziek instrumenten. Ook hebben we een professionele condensator microfoon voor het opnemen van vocalen.  In onze grote opname studio kun je met een band terecht. Maak hiervoor wel even een afspraak.

Meer info

Studio Recording

Wil je graag je eigen muziek opnemen, maar heb je net niet genoeg kennis om het alleen te doen? Dan kun je op dinsdagmiddag en donderdagavond terecht bij coach Haris. Hij geeft je tips en helpt je op weg in de studio.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo