Performance coaching

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium, of vind je het eng om op te treden en wil je graag wat zelfverzekerder worden? Doe dan mee met performance coaching. Ook als je als artiest of danser niet goed weet hoe je je eigen optredens kunt regelen, heb je er wat aan om mee te doen. Via ons kun je je namelijk inschrijiven voor verschillende open podia, battles, wedstrijden en optredens binnen, en buiten Almelo.

 

Elke woensdagmiddag staat Kanvie voor je klaar om je te coachen bij het in elkaar zetten van een act, of toe te werken naar een belangrijke show of optreden.

Elke donderdagmiddag staat Haris voor je klaar om je te coachen bij je live performance op het podium. Haris geeft tips en feedback en werkt samen met met jouw aan je stage presence en zelfvertrouwen.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Woensdag19.00 - 22.00 (15-30 jaar)
Donderdag15:00 - 18.00 (12-15 jaar)
Donderdag19.00 - 22.00 (15-30 jaar)

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er dagelijks coaches rond die tips geven en je op weg helpen als je vastloopt.

De middagen zijn voor jongeren 12-30 jaar. De avonden voor 15-30 jaar.

 

Coach:

Haris

Jongerenwerker Avedan, Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187 Mail mij

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127 Mail mij

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo