PASS THE MIC

Iedereen die zich bezig houdt met het schrijven van Rap en Spoken Word kan bij ons zijn talent laten zien op een groot podium. De wedstrijd wordt onderverdeeld in twee categorieën; Rap en Spoken Word. Een jury die bestaat uit o.a. Tim Beumers (FunX, VSOP) kiest uit beide categorieën een uiteindelijke winnaar.

 

 

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

donderdag 8 november19.00 - 22.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

Gratis

In het kort

In 2018 kun je bij Studio 15 deelnemen aan verschillende wedstrijden waarmee je een prijs kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte battle met een eigen jury. De winnaars van deze battles gaan door naar de Studio15 Awards op vrijdag 14 december, waar je kans maakt op het winnen van een sponsordeal t.w.v. €250.

 

Rap

Wil je leren rappen of leren hoe je een goede  tekst schrijft, of ben je al langer bezig met het maken van rapmuziek en heb je hulp nodig met het in de markt zetten van jezelf en je muziek?

Meer info

Performance coaching

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium, of vind je het eng om op te treden en wil je graag wat zelfverzekerder worden? Doe dan mee met performance coaching. Ook als je als artiest of danser niet goed weet hoe je je eigen optredens kunt regelen, heb je er wat aan om mee te doen. Via ons kun je je namelijk inschrijiven voor verschillende open podia, battles, wedstrijden en optredens binnen, en buiten Almelo.

 

Meer info

STUDIO15 AWARDS

In 2018 kun je bij Studio 15 deelnemen aan verschillende battles waarmee je een prijs kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte wedstrijd met een eigen jury. Als je je inschrijft voor de battles kun je gratis meedoen met een aantal introductielessen en krijg je coaching van een master; een succesvolle professional.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo