PASS THE MIC

Iedereen die zich bezig houdt met het schrijven van Rap en Spoken Word kan bij ons zijn talent laten zien op een groot podium. De wedstrijd wordt onderverdeeld in twee categorieën; Rap en Spoken Word. Een jury die bestaat uit o.a. Tim Beumers (FunX, VSOP) kiest uit beide categorieën een uiteindelijke winnaar.

 

 

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

donderdag 23 mei 19.00 - 22.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

Gratis

In het kort

Studio 15 biedt jongeren een podium. Tijdens verschillende vaste podium evenementen zoals Pass the Mic, het JUMP ON STAGE-open podium en de maandelijkse jamsessies kunnen jongeren hun talent laten zien en ervaring opdoen met het optreden voor publiek.

Tijdens de Studio 15 Battles kunnen dansgroepen, muzikanten, fotografen, dj’s en producers laten zien wat ze in huis hebben en een mooie prijs winnen.

Rap

Wil je leren rappen of leren hoe je een goede  tekst schrijft, of ben je al langer bezig met het maken van rapmuziek en heb je hulp nodig met het in de markt zetten van jezelf en je muziek?

Meer info

Performance coaching

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium, of vind je het eng om op te treden en wil je graag wat zelfverzekerder worden? Doe dan mee met performance coaching. Ook als je als artiest of danser niet goed weet hoe je je eigen optredens kunt regelen, heb je er wat aan om mee te doen. Via ons kun je je namelijk inschrijiven voor verschillende open podia, battles, wedstrijden en optredens binnen, en buiten Almelo.

 

Meer info

STUDIO15 AWARDS

Op 14 december vinden voor het eerst de Studio15 Awards plaats. Het afgelopen jaar zijn er verschillende Battles geweest voor de disciplines zang, bands, rap, spoken word en fotografie. De winnaars van deze battles strijden nu tegen elkaar tijdens de Studio15 Awards

 

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo