Pass the Mic

Jonge talenten die zich bezig houden met het schrijven van Rap en Spoken Word kunnen hun talent laten zien op een groot podium, met voor de winnaars een mooie prijs.

De wedstrijd wordt onderverdeeld in twee categorieën; Rap en Spoken Word. Een jury die bestaat uit o.a. Tim Beumers (FunX, VSOP) kiest uit beide categorieën een uiteindelijke winnaar.

 

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

donderdag 21 juni 19.00 - 22.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

Gratis

In het kort

In 2018 kun je bij Studio 15 deelnemen aan verschillende wedstrijden waarmee je een prijs kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte battle met een eigen jury. Als je je inschrijft voor de battles kun je gratis meedoen met een aantal introductielessen en krijg je coaching van een master; een succesvolle professional.

Inschrijven voor Pass the Mic kan tot 15 juni.

Rap

Wil je leren schrijven en rappen, of ben je al langer bezig en heb je hulp nodig met het in de markt zetten van je muziek?

Meer info

Performance coaching

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium? Of vind je het nog een beetje eng om op te treden en wil je graag wat zelfverzekerder worden?

Elke donderdagmiddag staat Haris voor je klaar om je te coachen bij je live performance op het podium. Haris geeft tips en feedback en werkt samen met met jouw aan je stage presence en zelfvertrouwen.

Meer info

Studio 15 Award

In 2018 kun je bij Studio 15 deelnemen aan verschillende battles waarmee je een prijs kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte wedstrijd met een eigen jury. Als je je inschrijft voor de battles kun je gratis meedoen met een aantal introductielessen en krijg je coaching van een master; een succesvolle professional.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo