PARTY HOLLANDIA

Ja hé hé.. eindelijk wordt er bij Studio15 eens wat gedaan met Nederlandstalige muziek!
Het stikt bij ons namelijk van de Nederlandstalige zangers en zangeressen. Samen organiseren zij: PARTY HOLLANDIA.

Houdt de website in de gaten voor de volgende editie!

homebanner-overlay

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

alle leeftijden

Kosten

€ 5 p.p.

Basiscursus Producing door Pyrodox

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je te werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt.

Meer info

Zang

Zingen: iedereen kan het. Bij Studio15 ben je welkom om je stem te laten horen en uit te proberen wat je stijl is en welk nummer bij je stem past. Zing je alleen of in een groep, Romy Vitadamo heeft ervaring met beide. Ze is op maandagavond aanwezig om je te coachen en te zorgen dat je optreden op het podium nog beter wordt.

Meer info

ZANG BATTLE

Zangers en zangeressen kunnen hun talent laten zien tijdens de Zang Battle die 2 x per jaar plaatsvindt. De battles zijn gezellig en er heerst altijd een positieve sfeer. Het maakt dus niet uit of je een beginnende of een gevorderde zanger(es) bent, het is een fijne plek waar je kunt proeven hoe het is om op het podium te staan. De winnaars van de zang battles gaan door naar de Studio15 Awards op 14 december en maken kans op een mooie prijs.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo