OPEN DAG

Ben je nog nooit bij Studio15 geweest en wil je wel eens weten wat je er allemaal kunt doen? Kom dan op woensdag 1 mei naar de Open Dag.

Jongeren en vooral ook ouders zijn van harte welkom om mee te doen met verschillende workshops, of om een praatje te maken met een van de jongerenwerkers over de werkwijze van Studio15.

 

 

 

 

Tijdens de Open Dag kun je van alles uitproberen; foto’s maken in een fotostudio, als DJ wat plaatjes draaien, een beat maken op de computer, iets opnemen in onze opnamestudio of eens uitproberen hoe het is om ukelele te spelen. Ook kun je meedoen met verschillende dans-, zang- en rapworkshops en vanaf 17.00 uur zijn er in onze grote zaal een aantal optredens. Je hoeft je nergens voor aan te melden, je kunt gewoon langskomen en meedoen.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

woensdag 1 mei 15.30 - 18.00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-100 jaar

Kosten

Gratis

Coach:

Haris

Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187 Mail mij

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127 Mail mij

Kim

PR & Marketing, Fotografie & Film, Intermediair Jeugd Cultuur Fonds

kim@studio15almelo.nl 0610011775 Mail mij

Romy

Zangcoaching, Stage coördinatie, Vrijwilligers coördinatie

romy@studio15almelo.nl 0630122383 Mail mij

Dans

Speel je in een band en weet je niet goed hoe je moet bewegen op het podium? Zing je solo of in een groep en wil  je graag zang combineren met dans om zo een echte show neer te zetten? Doe dan op woensdagavond mee met de performance coaching van Kanvie.

 

Meer info

Zang

Zingen: iedereen kan het. Bij Studio15 ben je welkom om je stem te laten horen en uit te proberen wat je stijl is en welk nummer bij je stem past. Zing je alleen of in een groep, Romy Vitadamo heeft ervaring met beide. Ze is op maandagavond aanwezig om je te coachen en te zorgen dat je optreden op het podium nog beter wordt.

Meer info

Rap

Wil je leren rappen of leren hoe je een goede  tekst schrijft, of ben je al langer bezig met het maken van rapmuziek en heb je hulp nodig met het in de markt zetten van jezelf en je muziek?

Meer info

Fotografie

Elke dinsdagavond kun je bij ons meedoen met de Fotoclub. Je kunt oefenen met een spiegelreflexcamera in de professioneel ingerichte fotostudio, of aan de slag met Adobe Lightroom of Photoshop. Coaches Jeroen en Kim kunnen je helpen bij opdrachten vanuit school, het samenstellen van een portfolio en je kunt zelfs je eigen expositie organiseren bij Studio15.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo