Mijn Verhaal

Dinsdag 26 februari starten we met het Project ‘Mijn Verhaal’ in samenwerking met de bibliotheek Almelo. Dit keer voor de leeftijd 16+. Onder begeleiding van een professionele auteur en verschillende artiesten/muzikanten leren de deelnemers hoe ze een goede tekst schrijven, wat ze vervolgens vertalen naar een eigen nummer in rap, spoken word of zang.

Wanneer de deelnemers vrijwel klaar zijn met het eigen nummer, krijgen zij een masterclass van de bekende artiest Omri Tindal. Omri zal de deelnemers voorzien van feedback en samen met hen de puntjes op de i zetten. Tot slot wordt het nummer opgenomen in een professionele studio, zodat het mooie resultaat bewaard blijft en gedeeld kan worden!

homebanner-overlay

Programma Mijn Verhaal

De eerste workshop van het project wordt gegeven door auteur Margje Woodrow. Margje schrijft al jaren jeugdthrillers voor jongeren van 13 tot 17 jaar en heeft o.a. de boeken Examendeal (2013), Verwoest (2017) en Snitch (2018) op haar naam staan. Vervolgens gaan rappers Haris Trnjanin (HT theVoice, Fully Charged) en Shadi (Bridde Boys) verder aan de slag met de deelnemers. De tekst wordt omgezet in rap of Spoken Word en de beats daarbij worden verzorgd door producer Vebgosa (Fully Charged). Muzikant en componist Arthur ten Cate helpt met het omzetten van de songtekst in een lied met muzikale begeleiding.

Masterclass Omri Tindal

De Masterclass wordt verzorgd door Omri Tindal. Omri heeft van zijn passie voor muziek zijn fulltime job kunnen maken. Zo heeft hij meegedaan aan The Voice of Holland en Let’s Dance. Daarnaast speelt hij in de film de Zevende Hemel en had hij de hoofdrol als Petrus in The Passion in 2017. De afgelopen maanden is hij op tour geweest met de R&B Oldskool Hits 80/90 tour van John Williams. Ook heeft hij in februari 2018 zijn 1e eigen EP AlphA uitgebracht en werkt hij momenteel aan zijn 2e EP. Door zijn veelzijdige talent en ervaringen, is Omri de aangewezen persoon om ‘Mijn verhaal’ te voorzien van de laatste feedback, voordat jullie de studio in gaan!

 

Wanneer

Tijd

dinsdag 26 februari - Cis Meijer19.30 - 21.30
dinsdag 5 maart - Cis Meijer19.00 - 21.00
dinsdag 12-19-26 maart - Arthur19.30 - 21.30
dinsdag 12-19-26 maart - Shadi19.30 - 21.30
zondag 31 maart - Masterclass Omri15.00 - 17.00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

16+

Aantal lessen

6

Startdatum

26 februari

Kosten

Gratis

Coach:

Haris

Jongerenwerker Avedan, Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187 Mail mij

Romy

Zangcoaching, Stage coördinatie, Vrijwilligers coördinatie

romy@studio15almelo.nl 0630122383 Mail mij

Zang

Zingen: iedereen kan het. Bij Studio15 ben je welkom om je stem te laten horen en uit te proberen wat je stijl is en welk nummer bij je stem past. Zing je alleen of in een groep, Romy Vitadamo heeft ervaring met beide. Ze is op maandagavond aanwezig om je te coachen en te zorgen dat je optreden op het podium nog beter wordt.

Meer info

Rap

Wil je leren rappen of leren hoe je een goede  tekst schrijft, of ben je al langer bezig met het maken van rapmuziek en heb je hulp nodig met het in de markt zetten van jezelf en je muziek?

Meer info

Studio Recording

Wil je graag je eigen muziek opnemen, maar heb je net niet genoeg kennis om het alleen te doen? Dan kun je op dinsdagmiddag en donderdagavond terecht bij coach Haris. Hij geeft je tips en helpt je op weg in de studio.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo