Masterclass Tim Beumers

Wil je graag creatieve coaching bij het maken van je muziek? Of ben je DJ of producer en wil je feedback op je geproduceerde nummers of op je set?  Dan kun je op maandag 7 of dinsdag 8 mei een coachingssessie aanvragen met Tim Beumers.

 

 

Ook als je wilt weten welke stappen je kunt zetten om jouw muzikale carrière in de lift te krijgen, ben je bij Tim aan het goede adres.

homebanner-overlay
Tim Beumers heeft een lange muzikale carrière achter de rug

Nu coacht hij jongeren op het gebied van creativiteit en muzikale carrière. Tim Beumers maakte sinds 1998 deel uit van de rapformatie VSOP. Hij deed mee aan verschillende toernooien, zoals aan Geen Daden Maar WoordenMC-battle en aan Spitt in Paradiso. Tijdens dat laatste won hij in de finale van Baas B, wat hem een contract opleverde bij het label Top Notch. In 2005 tekende hij een solocontract bij Walboomers Music, het label van Lange Frans & Baas B en THC. Een paar maanden later bracht hij daar zijn debuutalbum De hoogste tijd uit. Hieraan werkten artiesten mee als ODMUnorthadox en Sennan 2014 stopte hij met rappen. Sindsdien is hij columnist voor FunX Radio. Daarnaast heeft hij zijn oude vak van dj opgepakt.

Wanneer

Tijd

maandag 7 mei 19.00 - 22.00 uur
dinsdag 8 mei 19.00 - 22.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

15-30 jaar

Kosten

gratis

Om mee te kunnen doen met de masterclass van Tim Beumers moet je actief bezig zijn met het maken van muziek. Als muzikant, producer, DJ, MC, zanger(es), rapper etc. Je wilt graag creatieve coaching bij het maken van je muziek of je wilt graag coaching richting een professionele muzikale carrière.

In het kort

Bij Studio 15 kun je gratis deelnemen aan verschillende masterclasses. Dit zijn eenmalige lessen die gegeven worden door een master; een succesvolle professional.

Tijdens een masterclass vertelt de master alles over hoe hij/zij succesvol is geworden en geeft je tips en feedback. Ook wordt er vaak een les gegeven die net wat dieper ingaat op een bepaald onderwerp. Zo kun jij je talent nog verder ontwikkelen

Basiscursus Producing

Coming Soon…

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats.

Meer info

Rap & artist branding

Wil je leren rappen en teksten schrijven, of ben je al langer bezig als rapper of groep en heb je hulp nodig met het in de markt zetten van je muziek? Haris Trnjanin (HT&Freeze/Jace Aydn) geeft elke maandagmiddag en dinsdagmiddag rapcoaching aan tieners 12-15 jaar. Dinsdagavond is Haris er speciaal om jongeren die hun muziek professioneel uit willen brengen verder te helpen.

Meer info

Audio Mixing

Heb je hulp nodig bij je vocal mixing, beat mixing, of heb je moeite om je opgenomen nummers goed te laten klinken? Elke eerste en derde donderdagavond van de maand is coach Levon aanwezig om je verder te helpen. Deelname is gratis, maar maak van te voren even een afspraak.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo