Masterclass Tess Lucassen

homebanner-overlay
Moderne Dans

Tess gaat een warming up doen met floorwork gecombineerd met moderne danstechnieken. Vervolgens leren we een stuk van de voorstelling ”The Bubble is Back”.  De masterclass is voor alle niveaus.

Van 2001 tot 2007 studeerde Tess Lucassen Theaterdans aan het Conservatorium in Enschede. Daarna zette ze haar dansopleiding voort aan de Codarts Rotterdam Dance Academy. Van 2008 tot 2012 studeerde ze aan de Folkwang University of the Arts en studeerde in 2012 af met een diploma Dance Bachelor of Arts. Tijdens haar tijd in Essen danste ze in producties van o.a. Henriëtta Horn en Rodolpho Leoni.

Na het ontvangen van een Performance Grant Scholarship van Prins Bernhard Cultuurfonds, sloot ze zich aan bij de Kibbutz Contemporary Dance Company voor een Masa-programma in september 2013. Daar ontwikkelde ze haar eigen werk, werkte ze aan nieuwe producties en bestudeerde ze het werk van artistiek directeur Rami Be’er. Sinds 2014 werkt ze samen met kunstenaars in Duitsland en Nederland.

 

Wanneer

Tijd

Vrijdag 11 mei 19.30 - 21.30

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Aantal lessen

1

Kosten

Gratis

Dans & Theater

Choreografie

Wil je als solodanser of dansgroep je eigen choreografie maken en heb je hierbij coaching nodig? Dan kun je op donderdagavond (15-30 jaar) en vrijdagmiddag (12-15 jaar) terecht bij danscoach Kanvie. Zij helpt je met het verfijnen van je act en geeft tips. Je hebt de mogelijkheid om in de danszaal te oefenen, of op het podium in de grote zaal.

Meer info

Danszaal

Studio15 beschikt over een eigen dansstudio met een spiegelwand, die je gratis kunt gebruiken om te trainen. Je kunt altijd gewoon langskomen. Als de zaal niet bezet is kun je er gratis in. Wil je er zeker van zijn dat de dansstudio vrij is? Reserveer hem dan van te voren. Je betaalt dan wel huur. Dat is €10 per uur.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo