Masterclass Pyrodox (Kelvin Bolink)

Ben jij een beginnend artiest en wil je weten hoe je jezelf in de markt zet?

 

Of ben je bezig met het opzetten van een eigen merk of bedrijfje?
homebanner-overlay

Dan is de masterclass ONDERNEMERSCHAP door Kelvin Bolink iets voor jou

In DJ-land gaan de twee factoren ‘getalenteerd’ en ‘ondernemend’ meestal hand in hand. Iets wat bij de 22-jarige Producer en DJ Kelvin Bolink (Pyrodox) zeker het geval is. Zijn reis naar de top is namelijk al zo’n zes jaar geleden begonnen op zijn slaapkamer en sindsdien reikt zijn muziek steeds verder en verder en maakt hij van zijn naam een merk. Hij wordt gesteund door Martin Garrix, draaide o.a. op de Zwarte Cross en Tomorrowland, nam onlangs een clip op in Los Angeles en is de laatste tijd regelmatig te vinden in Miami en LA voor optredens.
Maar niet op zondag 15 april! Dan is hij bij Studio15 om jullie te vertellen hoe hij zichzelf als artiest in de markt heeft gezet. 
Kelvin richt zich daarbij op branding, online communicatie en het schrijven van een businessplan. Ben jij een jonge artiest die graag wil weten hoe je jezelf in de markt zet? Of heb je een idee voor een eigen label, merk of bedrijfje? Dan is dit een mooie kans om van een succesvolle pro te leren.

 

 

Wanneer

Tijd

zondag 15 april 16.00 - 18.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Bij Studio 15 kun je gratis deelnemen aan verschillende masterclasses. Dit zijn eenmalige lessen die gegeven worden door een master; een succesvolle professional.

Tijdens een masterclass vertelt de master alles over hoe hij/zij succesvol is geworden en geeft je tips en feedback. Ook wordt er vaak een les gegeven die net wat dieper ingaat op een bepaald onderwerp. Zo kun jij je talent nog verder ontwikkelen

Live Performance

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium?

Elke donderdagmiddag en donderdagavond staat Haris voor je klaar om je te coachen bij je live performance op het podium. Op donderdagavond is er vaak ook licht en geluidstechniek aanwezig.

Meer info

Muziek

Zoek je een plek om te oefenen met je band? Dat kan in onze oefenruimtes. We hebben een backline klaarstaan, er zijn keyboards en microfoons aanwezig. Ook staan er in elke ruimte speakers en een mengpaneel, dus oefenen met je eigen opgenomen muziek of lekker meezingen met Youtube kan ook. Als solo zanger(es) of muzikant ben je ook van harte welkom.

Meer info

Studio opname

Wil je graag je eigen muziek opnemen, maar heb je net niet genoeg kennis om het alleen te doen? Dan kun je op dinsdagmiddag en -avond terecht bij coach Haris. Hij geeft je tips en helpt je op weg in de studio.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo