Masterclass Studiobelichting

Het werken met een flitsinstallatie is wel wat anders dan het fotograferen bij natuurlijk licht. Gelukkig is het allemaal niet erg ingewikkeld. Tijdens deze masterclass leer je welke verschillende soorten flitsers er zijn en hoe je ze kunt gebruiken in de studio.

Wat is bijvoorbeeld  ”rembrandt verlichting” en hoe zet je daarvoor de lampen neer? En hoe werkt een ringflitser? Je leert het allemaal bij deze masterclass studiobelichting. Ook als je nog niet zo ervaren bent met de camera, kun je  gewoon meedoen!

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

zondag 25 november 16.00 - 18.00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Aantal lessen

1

Cursus duur

2 uur

Kosten

gratis

Basiscursus Fotografie

Tijdens de basiscursus fotografie op zondag komen allerlei aspecten van fotografie aan de orde, zoals “Waar moet ik op letten bij het maken van een foto of portret?” en “Hoe kies ik de beste compositie?”. Verder leren we de techniek van het fotograferen. Hoe werkt de camera precies en hoe werk je met licht.

Meer info

Fotostudio

Wil je graag oefenen in een echte fotostudio met professionele belichting? Dan kun je terecht in onze fotostudio. Lichtset en achtergrond zijn aanwezig. Neem je eigen camera mee, of huur er eentje bij ons. Je kunt de studio gratis gebruiken, maar let op: vol = vol.  Wil je er zeker van zijn dat je er in kunt? Dan kun je hem reserveren. Dat kost €15 per uur.

Meer info

Fotografie

Elke dinsdagavond kun je bij ons meedoen met de Fotoclub. Je kunt oefenen met een spiegelreflexcamera in de professioneel ingerichte fotostudio, of aan de slag met Adobe Lightroom of Photoshop. Coaches Jeroen en Kim kunnen je helpen bij opdrachten vanuit school, het samenstellen van een portfolio en je kunt zelfs je eigen expositie organiseren bij Studio15.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo