Masterclass Luke Christoffel (the Road Home)

homebanner-overlay

Luke Christoffel geeft een masterclass performance aan jonge bands.

Drie jaar geleden verklaarde 3FM The Road Home tot ‘Serious Talent’ en sindsdien speelden ze door heel Europa en stonden in het voorprogramma van De Staat​ en Vandenberg’s Moonkings. Zo werkte Luke Christoffel, zanger en gitarist van the Road Home, o.a. samen met producer Guido Aalbers, bekend van z’n werk voor Coldplay en Queens of the Stone Age.

Wil je weten hoe je stage presence is als band, of heb je hulp nodig bij het in elkaar zetten van een goede show of setlist?  Luke geeft feedback en tips. Ook kun je hem alles vragen over de muziekindustrie en hoe je naam maakt als band.

Wanneer

Tijd

dinsdag 22 mei 19.00 - 22.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 30 jaar

Kosten

Gratis

In het kort

Bij Studio 15 kun je gratis deelnemen aan verschillende masterclasses. Dit zijn eenmalige lessen die gegeven worden door een master; een succesvolle professional.

Tijdens een masterclass vertelt de master alles over hoe hij/zij succesvol is geworden en geeft je tips en feedback. Ook wordt er vaak een les gegeven die net wat dieper ingaat op een bepaald onderwerp. Zo kun jij je talent nog verder ontwikkelen

Studio opname

Wil je graag je eigen muziek opnemen, maar heb je net niet genoeg kennis om het alleen te doen? Dan kun je op dinsdagmiddag en -avond terecht bij coach Haris. Hij geeft je tips en helpt je op weg in de studio.

Meer info

Muziek

Zoek je een plek om te oefenen met je band? Dat kan in onze oefenruimtes. We hebben een backline klaarstaan, er zijn keyboards en microfoons aanwezig. Ook staan er in elke ruimte speakers en een mengpaneel, dus oefenen met je eigen opgenomen muziek of lekker meezingen met Youtube kan ook. Als solo zanger(es) of muzikant ben je ook van harte welkom.

Meer info

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo