Licht & geluid

Wil je leren hoe je tijdens liveshows het licht en geluid opbouwt en bedient? Daar kunnen onze geluidstechnici Bram en Timo je alles over leren.

Je kunt op donderdagavond onder begeleiding oefenen in onze podiumzaal. Meld je alleen wel even aan en maak een afspraak.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Donderdag (vooraf aanmelden noodzakelijk)19:00 - 22:00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er elke dag coaches rond die tips geven en je op weg helpen als je vastloopt.

De middagen zijn voor jongeren 12-30 jaar. De avonden voor 15-30 jaar.

 

Coach:

Bram

Coach Licht & Geluidtechniek

techniek@studio15almelo.nl Mail mij

Timo

Coach Licht & Geluidtechniek

techniek@studio15almelo.nl Mail mij

Performance coaching

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium, of vind je het eng om op te treden en wil je graag wat zelfverzekerder worden? Doe dan mee met performance coaching. Ook als je als artiest of danser niet goed weet hoe je je eigen optredens kunt regelen, heb je er wat aan om mee te doen. Via ons kun je je namelijk inschrijiven voor verschillende open podia, battles, wedstrijden en optredens binnen, en buiten Almelo.

 

Meer info

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info

Multimedia ruimte

Ben je bezig met grafische vormgeving, video editing of fotobewerking? En heb je thuis niet de ruimte of de nodige programma’s? Dan kun je gratis gebruik maken van onze multimedia ruimte. Daar staan 4 Imacs met daarop Adobe programma’s zoals Photoshop, Indesign, Lightroom, Illustrator, Première Pro, Audition, After Effects en Dreamweaver.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo