Licht & geluid techniek

Wil je leren hoe je tijdens liveshows het licht en geluid opbouwt en bedient? Daar kunnen onze geluidstechnici Bram en Timo je alles over leren.

Je kunt op donderdagavond onder begeleiding oefenen in onze podiumzaal tijdens de performance coaching op het grote podium. Meld je alleen wel even aan van tevoren.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Donderdag 19:00 - 22:00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er elke dag coaches rond die tips geven en je op weg helpen als je vastloopt.

De middagen zijn voor jongeren 12-30 jaar. De avonden voor 15-30 jaar.

 

Coach:

Bram

Coach Licht & Geluidtechniek

techniek@studio15almelo.nl Mail mij

Timo

Coach Licht & Geluidtechniek

techniek@studio15almelo.nl Mail mij

Performance coaching

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium? Of vind je het nog een beetje eng om op te treden en wil je graag wat zelfverzekerder worden?

Elke donderdagmiddag staat Haris voor je klaar om je te coachen bij je live performance op het podium. Haris geeft tips en feedback en werkt samen met met jouw aan je stage presence en zelfvertrouwen.

Meer info

Teenage Party

Speciaal voor tieners 12 tot 15 jaar is er een uitgaansavond bij Studio 15, waar tieners lekker kunnen dansen op de beats van een DJ, mee kunnen doen met leuke activiteiten en een (fris)drankje kunnen halen aan de bar. Ook is er tijdens de Teenage Party een programma met optredens waar jonge rappers, zangers en zangeressen, bandjes, dj’s en dansgroepen etc. zich voor aan kunnen melden.

Meer info

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo