JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Soms heeft Jump On Stage een thema en dan vinden we het erg leuk als je je act hierop aanpast, maar het is natuurlijk niet verplicht. Wil je optreden? Meld je snel aan via het formulier hieronder.  De eerstvolgende editie is op vrijdag 8 februari: Pre Valentine edition.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

vrijdag 8 februari19:00 - 00:00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 30 jaar

Kosten

Gratis

Je kunt je opgegeven tot 1 oktober.

Vermeld daarbij:
• Welke act je gaat doen
• Geef informatie over jezelf (biografie)
• Een goede foto
•  Je technische wensen

In het kort

Studio 15 biedt jongeren een podium. Tijdens verschillende vaste podium evenementen,  zoals het JUMP ON STAGE-open podium, de maandelijkse jamsessies en showcases kunnen jongeren hun talent laten zien en ervaring opdoen met het optreden voor publiek.

 

 

Coach:

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127 Mail mij

JAMSESSIE

Elke laatste donderdagavond van de maand gaan de stoelen aan de kant en wordt het podium bij Studio 15 vrijgemaakt voor de maandelijkse Jamsessie. Jongeren die een muziekinstrument spelen, rappen, zingen of beats maken kunnen langskomen om lekker met elkaar te jammen.

 

Meer info

Performance coaching

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium, of vind je het eng om op te treden en wil je graag wat zelfverzekerder worden? Doe dan mee met performance coaching. Ook als je als artiest of danser niet goed weet hoe je je eigen optredens kunt regelen, heb je er wat aan om mee te doen. Via ons kun je je namelijk inschrijiven voor verschillende open podia, battles, wedstrijden en optredens binnen, en buiten Almelo.

 

Meer info

ZANG SHOWCASE

Zangers en zangeressen kunnen hun talent laten zien tijdens de Zang Showcase. De sfeer is goed en er heerst altijd een positieve sfeer. Het maakt dus niet uit of je een beginnende of een gevorderde zanger(es) bent, het is een fijne plek waar je kunt proeven hoe het is om op het podium te staan.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo