JAMSESSIE

Elke laatste donderdagavond van de maand gaan de stoelen aan de kant en wordt het podium bij Studio 15 vrijgemaakt voor de maandelijkse Jamsessie. Jongeren die een muziekinstrument spelen, rappen, zingen of beats maken kunnen langskomen om lekker met elkaar te jammen.

 

Er is een backline aanwezig en elke editie zoeken we een huisband die de avond kan begeleiden en een kleine show kan geven. Speel jij in een band en lijkt je dit leuk? Geef je band dan snel op!

 

 

homebanner-overlay

Op normale dagen is Studio 15 bedoeld voor jongeren van 12  tot 30 jaar, maar tijdens de Jamsessie zijn we toegankelijk voor alle leeftijden. Tieners die al een aardige noot kunnen spelen zijn welkom, maar ook oudere muzikanten zijn van harte welkom om te laten zien wat ze in huis hebben. Zo leert oud en jong van elkaar. En speel je helemaal niks maar wil je gewoon lekker luisteren of een drankje doen aan de bar? Dat kan natuurlijk ook.

Wanneer

Tijd

Laatste donderdag van de maand19:30 - 21.30 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-100 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Studio 15 biedt jongeren een podium. Tijdens verschillende vaste podium evenementen,  zoals het JUMP ON STAGE-open podium, de maandelijkse jamsessies en showcases kunnen jongeren hun talent laten zien en ervaring opdoen met het optreden voor publiek.

Tijdens de Studio 15 Battles kunnen dansgroepen, muzikanten, fotografen, dj’s en producers laten zien wat ze in huis hebben.

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info

Performance coaching

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium, of vind je het eng om op te treden en wil je graag wat zelfverzekerder worden? Doe dan mee met performance coaching. Ook als je als artiest of danser niet goed weet hoe je je eigen optredens kunt regelen, heb je er wat aan om mee te doen. Via ons kun je je namelijk inschrijiven voor verschillende open podia, battles, wedstrijden en optredens binnen, en buiten Almelo.

 

Meer info

Licht & geluid

Wil je leren hoe je tijdens liveshows het licht en geluid opbouwt en bedient? Daar kunnen onze geluidstechnici Bram en Timo je alles over leren.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo