Internationale Uitwisseling Roemenië

homebanner-overlay

Met Studio15 naar Roemenië!

Onlangs is onze subsidieaanvraag bij het Erasmus+ fonds van de Europese Unie goedgekeurd. Wij kunnen dus deze zomer met Studio15 naar Sighisoara, Roemenië.

De internationale uitwisseling heeft als thema ‘’Cultureel Erfgoed’’. Negen dagen lang werken 15 Roemeense jongeren en 15 Nederlandse jongeren samen aan dit thema d.m.v. allerlei activiteiten op het gebied van muziek, dans, fotografie en film. Tijdens een internationale uitwisseling leer je allerlei nieuwe skills en leer je niet alleen een andere cultuur, maar ook jezelf beter kennen. Je doet ervaring op met het spreken en schrijven van de Engelse taal en het allerbelangrijkste: je maakt nieuwe vrienden voor het leven.

Om deel te nemen aan de uitwisseling is het belangrijk dat je wat basiskennis Engels hebt en dat je tussen de 14-19 jaar oud bent. De eigen bijdrage voor de uitwisseling zal €40 p.p. zijn. De rest wordt volledig vergoed door de Europese Unie.

Tijdens de informatie avond vertellen wij je alles over het programma en hoe jij je kunt aanmelden. Heb je nu al vragen? Dan kun je contact opnemen met  Kim Novak: kim@studio15almelo.nl /  06-10011775

Kom naar de informatie avond (en neem je ouders mee!) op dinsdag 23 april van 19.00 – 20.00 uur in de grote zaal bij Studio15.

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

14-19 jaar

Cursus duur

11 dagen

Startdatum

28 juli tot 7 augustus

Kosten

€40 p.p.

Coach:

Kim

Jongerenwerker Avedan, Fotografie coach, Internationale Projecten

kim@studio15almelo.nl 0610011775 Mail mij

Janouck

Jongerenwerker Avedan, Internationale projecten

j.teunissen@avedan.nl 06 41347241 Mail mij

Vrijwilligerswerk in Europa

Zin om naar het buitenland te gaan en de wereld leuker te maken? En ben je tussen de 18-30 jaar? Via het European Solidarity Corps kun je als vrijwilliger aan de slag in een ander Europees land. En dat kost je geen geld.

 

 

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo