Friday Night Jamsessie

Elke laatste vrijdagavond van de maand gaan de stoelen aan de kant en wordt het podium bij Studio 15 vrijgemaakt voor de maandelijkse ‘Friday Night Jamsessie’. Jongeren die een muziekinstrument spelen, rappen, zingen of beats maken kunnen langskomen om lekker met elkaar te jammen.

 

Er is een backline aanwezig en elke editie wordt er een huisband aangewezen die een klein showtje geeft.

 

 

homebanner-overlay

Op doordeweekse dagen is Studio 15 bedoeld voor jongeren van 12  tot 30 jaar, maar tijdens de Jamsessie zijn we toegankelijk voor alle leeftijden. Tieners die al een aardige noot kunnen spelen zijn welkom, maar ook oudere muzikanten zijn van harte welkom om te laten zien wat ze in huis hebben. Zo leert oud en jong van elkaar. En speel je helemaal niks maar wil je gewoon lekker luisteren of een drankje doen aan de bar? Dat kan natuurlijk ook.

Wanneer

Tijd

Laatste vrijdag van de maand 19:30

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-100 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Studio 15 biedt jongeren een podium. Tijdens verschillende vaste podium evenementen,  zoals het JUMP ON STAGE-open podium, de maandelijkse jamsessies en showcases kunnen jongeren hun talent laten zien en ervaring opdoen met het optreden voor publiek.

Tijdens de Studio 15 Battles kunnen dansgroepen, muzikanten, fotografen, dj’s en producers laten zien wat ze in huis hebben.

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info

Performance coaching

Speel je in een band, groep of treed je solo op en wil je oefenen op een groot podium? Of vind je het nog een beetje eng om op te treden en wil je graag wat zelfverzekerder worden?

Elke donderdagmiddag staat Haris voor je klaar om je te coachen bij je live performance op het podium. Haris geeft tips en feedback en werkt samen met met jouw aan je stage presence en zelfvertrouwen.

Meer info

Licht & geluid techniek

Wil je leren hoe je tijdens liveshows het licht en geluid opbouwt en bedient? Daar kunnen onze geluidstechnici Bram en Timo je alles over leren.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo