Fotografie

Elke maandagmiddag en dinsdagavond kun je bij ons terecht voor coaching bij het fotograferen. Je kunt oefenen met een spiegelreflexcamera in de professioneel ingerichte fotostudio, of aan de slag met Adobe Lightroom of Photoshop.

Coaches Ivana en Kim kunnen je helpen bij opdrachten vanuit school, het samenstellen van een portfolio en je kunt zelfs je eigen expositie organiseren bij Studio15. Mis je basiskennis om bij ons zelfstandig aan het werk te gaan? Meld je dan aan voor de basiscursus Fotografie.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Maandag (12-15 jaar) 15:00 - 18.00
Dinsdag (15-30 jaar) 19.00 - 22.00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er elke dag coaches rond die tips geven en je op weg helpen als je vastloopt.

 

 

Coach:

Kim

PR & Marketing, Fotografie & Film, Intermediair Jeugd Cultuur Fonds

kim@studio15almelo.nl 0610011775 Mail mij

Ivana

Coach Fotografie & Film, PR&marketing

ivana@studio15almelo.nl Mail mij

Basiscursus Film en Video Editing

Coming soon…

Filmen met je DSLR (spiegelreflexcamera) is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, want de beeldkwaliteit is ontzettend goed. Tijdens deze basiscursus leer je hoe de camera werkt, hoe je een film moet editen met Adobe Première Pro en hoe je een goede verhaallijn maakt voor een film of misschien wel voor een muziekvideo.

Meer info

Basiscursus Fotografie

Coming Soon…

In deze basiscursus fotografie komen allerlei aspecten van fotografie aan de orde, zoals “Waar moet ik op letten bij het maken van een foto of portret?” en “Hoe kies ik de beste compositie?”. Verder leren we de techniek van het fotograferen. Hoe werkt de camera precies en hoe werk je met licht. Het zou mooi zijn als je je eigen spiegelreflexcamera mee kunt nemen, maar je kunt er ook een van ons lenen.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo