Fotografie

Elke dinsdagavond kun je bij ons meedoen met de Fotoclub. Je kunt oefenen met een spiegelreflexcamera in de professioneel ingerichte fotostudio, of aan de slag met Adobe Lightroom of Photoshop. Coaches Jeroen en Kim kunnen je helpen bij opdrachten vanuit school, het samenstellen van een portfolio en je kunt zelfs je eigen expositie organiseren bij Studio15.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Zondag (12-15 jaar)16:00 - 18.00
Dinsdag (15-30 jaar)19.30 - 22.00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 30 jaar

Kosten

gratis

Heb je nog nooit met een spiegelreflexcamera gefotografeerd of mis je basiskennis? Doe dan mee met de basiscursus fotografie op zondag. Ben je al wat verder met gevorderd, doe dan mee met de Fotoclub op dinsdagavond.

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er elke dag coaches rond die tips geven en je op weg helpen als je vastloopt.

 

 

Coach:

Kim

Jongerenwerker Avedan, Fotografie coach, Internationale Projecten

kim@studio15almelo.nl 0610011775 Mail mij

Ivana

Coach Fotografie & Film, PR&marketing

ivana@studio15almelo.nl Mail mij

Fotostudio

Wil je graag oefenen in een echte fotostudio met professionele belichting? Dan kun je terecht in onze fotostudio. Lichtset en achtergrond zijn aanwezig. Neem je eigen camera mee, of huur er eentje bij ons. Je kunt de studio gratis gebruiken, maar let op: vol = vol.  Wil je er zeker van zijn dat je er in kunt? Dan kun je hem reserveren. Dat kost €15 per uur.

Meer info

Expositie ruimte

Studio 15 heeft een eigen expositieruimte waar regelmatig tentoonstellingen worden georganiseerd door jonge fotografen en kunstenaars. Maak jij prachtige kunstwerken of foto’s en wil je ook eens je eigen expositie? Dat kan bij ons.

Meer info

Basiscursus Fotografie

Tijdens de basiscursus fotografie op zondag komen allerlei aspecten van fotografie aan de orde, zoals “Waar moet ik op letten bij het maken van een foto of portret?” en “Hoe kies ik de beste compositie?”. Verder leren we de techniek van het fotograferen. Hoe werkt de camera precies en hoe werk je met licht.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo