Expositie ruimte

Studio 15 heeft een eigen expositieruimte waar regelmatig tentoonstellingen worden georganiseerd door jonge fotografen en kunstenaars. Maak jij prachtige kunstwerken of foto’s en wil je ook eens je eigen expositie? Dat kan bij ons.

Meld je aan en wij helpen je met het inrichten van je expositie én met het organiseren van een leuke opening. Op dinsdagmiddag en dinsdagavond is er een coach aanwezig die je kan helpen met je eigen expositie.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Maandag 15:00 - 22:00
Dinsdag 15:00 - 22:00
Donderdag 15:00 - 22:00
Vrijdag 15:00 - 22:00
Zondag 14:00 - 19:00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Studio 15 beschikt over verschillende ruimtes waar jongeren tussen de 12 en 30 jaar gratis gebruik van kunnen maken.

Coach:

Kim

PR & Marketing, Fotografie & Film, Intermediair Jeugd Cultuur Fonds

kim@studio15almelo.nl 0610011775 Mail mij

Ivana

Coach Fotografie & Film, PR&marketing

ivana@studio15almelo.nl Mail mij

Fotostudio

Wil je graag oefenen in een echte fotostudio met professionele belichting? Dan kun je terecht in onze fotostudio. Lichtset en achtergrond zijn aanwezig. Neem je eigen camera mee, of huur er eentje bij ons. Je kunt de studio gratis gebruiken, maar let op: vol = vol.  Wil je er zeker van zijn dat je er in kunt? Dan kun je hem reserveren. Dat kost €15 per uur.

Meer info

Basiscursus Fotografie

Coming Soon…

In deze basiscursus fotografie komen allerlei aspecten van fotografie aan de orde, zoals “Waar moet ik op letten bij het maken van een foto of portret?” en “Hoe kies ik de beste compositie?”. Verder leren we de techniek van het fotograferen. Hoe werkt de camera precies en hoe werk je met licht. Het zou mooi zijn als je je eigen spiegelreflexcamera mee kunt nemen, maar je kunt er ook een van ons lenen.

Meer info

Fotografie

Elke maandagmiddag en dinsdagavond kun je bij ons terecht voor coaching bij het fotograferen. Je kunt oefenen met een spiegelreflexcamera in de professioneel ingerichte fotostudio, of aan de slag met Adobe Lightroom of Photoshop.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo