DJ-ing

Je droomt ervan om duizenden mensen uit hun dak te zien gaan op jouw muziek. Misschien maak je al mixen op je computer of een eigen set. Kom dan eens naar de DJ Coaching op maandagmiddag.

DJ Infinite (Eva, derde plek bij Kunstbende 2018 en winnaar ”Spin-it!” 2017) is dan aanwezig om je tips en feedback te geven. Zo komt jouw droom nog dichterbij!

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

maandag15.00 - 18.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

Gratis

Coach:

Cursus Dj-ing

Op woensdag kun je bij Studio15 aan de slag met tracks die jij tof vindt. Tijdens de dj-lessen van Bram Weys leer je de basis van zowel het matchen op tempo (beatmatching) als het matchen op geluid en klank (songmatching).

Je leert handmatig mixen op CD-speler en mixer of je leert werken met professionele DJ software. Dj Bram Weys heeft al op grote evenementen gedraaid in de Heineken Music Hall, maar is ook bekend met regionale festivals zoals Freshtival en Boulevard Outdoor.

Meer info

Basiscursus Producing door Pyrodox

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je te werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt.

Meer info

Producing

Als producer moet je de muzieksoftware en productietechnieken zo goed beheersen dat je niet meer hoeft na te denken over de handelingen, dan wordt het namelijk pas echt leuk. Bij ons kun je dit oefenen.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo