Dans

Speel je in een band en weet je niet goed hoe je moet bewegen op het podium? Zing je solo of in een groep en wil  je graag zang combineren met dans om zo een echte show neer te zetten? Doe dan op woensdagavond mee met de performance coaching van Kanvie.

 

Ook dance crews die willen oefenen en feedback willen op hun choreo kunnen meedoen. Kanvie  werkt samen met  jullie aan je stage presence en zelfvertrouwen. Samen zetten jullie een vette show in elkaar. Op donderdagavond kun je meedoen met een dance crew die bestaat jongeren van Studio15, maar ook van verschillende dansscholen.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

woensdag19.00 - 22.00 uur
donderdag19.00 - 22.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

15-30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er elke dag coaches rond die tips geven en je op weg helpen als je vastloopt.

De middagen zijn voor jongeren 12-30 jaar. De avonden voor 15-30 jaar.

Coach:

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127 Mail mij

Danszaal

Studio15 beschikt over een eigen dansstudio met een spiegelwand, die je gratis kunt gebruiken om te trainen. Je kunt altijd gewoon langskomen. Als de zaal niet bezet is kun je er gratis in. Wil je er zeker van zijn dat de dansstudio vrij is? Reserveer hem dan van te voren. Je betaalt dan wel huur. Dat is €10 per uur.

Meer info

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo