Dans & Theater

Choreografie

Wil je als solodanser of dansgroep je eigen choreografie maken en heb je hierbij coaching nodig? Dan kun je op donderdagavond (15-30 jaar) en vrijdagmiddag (12-15 jaar) terecht bij danscoach Kanvie. Zij helpt je met het verfijnen van je act en geeft tips. Je hebt de mogelijkheid om in de danszaal te oefenen, of op het podium in de grote zaal.

Danstheater

Danstheater is een combinatie van dans en theater. Wil je als groep graag een eigen danstheater voorstelling opzetten, dan kun je op vrijdagmiddag bij Kanvie terecht voor coaching hierbij. Zij helpt je met het ontwikkelen van de choreografie en met het bedenken van een script en een verhaallijn. Je hebt de mogelijkheid om in de danszaal te oefenen, of op het podium in de grote zaal. Ook is de grote zaal uiteraard beschikbaar voor jullie eindvoorstelling.

Wil je graag een eigen voorstelling creëren, maar heb je niet genoeg basiskennis van dans en theater om zelf aan de slag te gaan bij Studio15? Meld je dan aan voor de basiscursus ‘danstheater’.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Donderdag 19:00 - 22:00
Vrijdag 15:00 - 18:00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er elke dag coaches rond die tips geven en je op weg helpen als je vastloopt.

De middagen zijn voor jongeren 12-30 jaar. De avonden voor 15-30 jaar.

Coach:

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127 Mail mij

Basiscursus Danstheater

Coming soon…

Tijdens de cursus danstheater combineren we dans en theater. Samen met docent Kanvie Winter doe je verschillende improvisatie oefeningen en creëer je samen met de groep een eigen theatervoorstelling, die je natuurlijk op gaat voeren voor publiek.

Meer info

Danszaal

Studio15 beschikt over een eigen dansstudio met een spiegelwand, die je gratis kunt gebruiken om te trainen. Je kunt altijd gewoon langskomen. Als de zaal niet bezet is kun je er gratis in. Wil je er zeker van zijn dat de dansstudio vrij is? Reserveer hem dan van te voren. Je betaalt dan wel huur. Dat is €10 per uur.

Meer info

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo