Dance Unites Competitie

Een evenement dat hélemaal in teken staat van dans! Wil jij de strijd aan gaan met je eigen crew? Laat zien wat jij én jouw crew in huis hebben. Bij deze wedstrijd draait het er niet alleen om wie het beste kan dansen maar ook wie de beste muziek, kleding, uitstraling en overgangen heeft. Hiervoor kun je dan ook verschillende prijzen winnen.

 

We zien graag verschillende dansstijlen op ons podium, zoals hiphop, streetdance, afro, dancehall, modern, locking en salsa. Van alles is dus. Laat vooral jullie  creativiteit zien. Tussen de optredens door is er ook ruimte om te jammen op muziek van de DJ en het is ook mogelijk om als crew gebruik te maken van de beamer en het scherm op het podium.

 

 

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Zondag 1 juli 11.00 - 19.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

€ 5 p.p.

In het kort

In 2018 kun je bij Studio 15 deelnemen aan verschillende wedstrijden waarmee je een prijs kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte battle met een eigen jury. Als je je inschrijft voor de battles kun je gratis meedoen met een aantal introductielessen en krijg je coaching van een master; een succesvolle professional.

Inschrijven voor Dance Unites kan tot 24 juni.

Coach:

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127 Mail mij

Dans & Theater

Choreografie

Wil je als solodanser of dansgroep je eigen choreografie maken en heb je hierbij coaching nodig? Dan kun je op donderdagavond (15-30 jaar) en vrijdagmiddag (12-15 jaar) terecht bij danscoach Kanvie. Zij helpt je met het verfijnen van je act en geeft tips. Je hebt de mogelijkheid om in de danszaal te oefenen, of op het podium in de grote zaal.

Meer info

Danszaal

Studio15 beschikt over een eigen dansstudio met een spiegelwand, die je gratis kunt gebruiken om te trainen. Je kunt altijd gewoon langskomen. Als de zaal niet bezet is kun je er gratis in. Wil je er zeker van zijn dat de dansstudio vrij is? Reserveer hem dan van te voren. Je betaalt dan wel huur. Dat is €10 per uur.

Meer info

Basiscursus Danstheater

Coming soon…

Tijdens de cursus danstheater combineren we dans en theater. Samen met docent Kanvie Winter doe je verschillende improvisatie oefeningen en creëer je samen met de groep een eigen theatervoorstelling, die je natuurlijk op gaat voeren voor publiek.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo