Dance Battle

Een evenement dat hélemaal in teken staat van dans! Wil jij samen met je crew de strijd aan gaan met anderen? Bij deze wedstrijd draait het er niet alleen om wie het beste kan dansen maar ook wie de beste muziek, kleding, uitstraling en overgangen heeft. Hiervoor kun je dan ook verschillende prijzen winnen.

 

Tijdens de All Style Battle op zondag 30 september zien we graag verschillende dansstijlen, zoals hiphop, breakdance, streetdance, afro, dancehall, modern, locking en salsa. Van alles is dus. Laat vooral jullie  creativiteit zien. Tijdens de Choreo Battle  op zondag 18 november kijken we specifiek naar de beste choreografie.

 

 

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

30 september: ALLSTYLE BATTLE 14.00 - 19.00 uur
18 november: CHOREO BATTLE 14.00 - 19.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

€ 5 p.p.

In het kort

In 2018 kun je bij Studio 15 deelnemen aan verschillende wedstrijden waarmee je een prijs kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte battle met een eigen jury. Op vrijdag 14 december vindt de Finale battle plaats.

 

Coach:

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127 Mail mij

Dans

Speel je in een band en weet je niet goed hoe je moet bewegen op het podium? Zing je solo of in een groep en wil  je graag zang combineren met dans om zo een echte show neer te zetten? Kom dan op woensdagmiddag naar de grote zaal en doe mee met de performance coaching van Kanvie.

 

Meer info

Danszaal

Studio15 beschikt over een eigen dansstudio met een spiegelwand, die je gratis kunt gebruiken om te trainen. Je kunt altijd gewoon langskomen. Als de zaal niet bezet is kun je er gratis in. Wil je er zeker van zijn dat de dansstudio vrij is? Reserveer hem dan van te voren. Je betaalt dan wel huur. Dat is €10 per uur.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo