DANCE UNITES

Een evenement dat hélemaal in teken staat van dans.

De Dance Unites Battles bij Studio15 zijn vooral bedoeld om dansers en dansgroepen uit de regio samen te brengen om tegen elkaar te strijden, maar ook om eens lekker met elkaar te jammen, waarbij de liefde voor dans centraal staat!

 

Tijdens de Dance Unites Choreo Battle zien we graag verschillende dansstijlen, zoals hiphop, breakdance, streetdance, afro, dancehall, modern, locking en salsa. Van alles is dus. Laat vooral jullie  creativiteit zien. Tijdens de Choreo Battle kijken we specifiek naar de beste choreografie. Je kunt je inschrijven als crew, duo of solist.

 

 

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

18 november: CHOREO BATTLE 14.00 - 19.00 uur

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

deelname vanaf 7 jaar

Kosten

Gratis

In het kort

In 2018 kun je bij Studio 15 deelnemen aan verschillende wedstrijden waarmee je een prijs kunt winnen. Voor elke discipline is er een aparte battle met een eigen jury. De winnaars van deze battles gaan door naar de Studio15 Awards op vrijdag 14 december, waar je kans maakt op het winnen van een sponsordeal t.w.v. €250.

 

Coach:

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127 Mail mij

Dans

Speel je in een band en weet je niet goed hoe je moet bewegen op het podium? Zing je solo of in een groep en wil  je graag zang combineren met dans om zo een echte show neer te zetten? Doe dan op woensdagavond mee met de performance coaching van Kanvie.

 

Meer info

Danszaal

Studio15 beschikt over een eigen dansstudio met een spiegelwand, die je gratis kunt gebruiken om te trainen. Je kunt altijd gewoon langskomen. Als de zaal niet bezet is kun je er gratis in. Wil je er zeker van zijn dat de dansstudio vrij is? Reserveer hem dan van te voren. Je betaalt dan wel huur. Dat is €10 per uur.

Meer info

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo