Basiscursus Producing door Pyrodox

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je te werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt.

Rapmuziek, Dance, produceren voor bands, het maakt niet uit. Je moet eerst de basis techniek leren beheersen, het muziek programma is jouw instrument. Je moet de muzieksoftware en productietechnieken zo goed beheersen dat je niet meer hoeft na te denken over de handelingen, dan wordt het echt leuk.

homebanner-overlay

Pyrodox

De basiscursus wordt gegeven door DJ en producer Pyrodox. In DJ-land gaan de twee factoren ‘jong’ en ‘getalenteerd’ meestal hand in hand. Iets wat de 23-jarige Producer Pyrodox beide zeker is. Zijn reis naar de top is namelijk al zo’n zes jaar geleden begonnen op zijn slaapkamer en sindsdien reikt zijn muziek steeds verder en verder en maakt hij van zijn naam een merk. Hij wordt gesteund door Martin Garrix, draaide o.a. op de Zwarte Cross en Tomorrowland. Je kunt geen betere leraar vinden!

Wanneer

Tijd

maandag19.00 - 21.00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 18 jaar

Aantal lessen

6

Cursus duur

2 uur

Startdatum

1 oktober

Kosten

€89

Is er thuis niet genoeg geld om een cursus te betalen? Klik dan hier voor hulp bij het aanvragen van subsidie.

In het kort

Wil je heel graag bij ons komen oefenen, maar heb je nog niet genoeg basiskennis om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan kun je je via ons inschrijven voor een basiscursus die gegeven wordt door Kaliber Kunstenschool.

 

Docent:

Kelvin Bolink (Pyrodox)

Docent Producing

info@studio15almelo.nl Mail mij

Studio Recording

Wil je graag je eigen muziek opnemen, maar heb je net niet genoeg kennis om het alleen te doen? Dan kun je op dinsdagmiddag en donderdagavond terecht bij coach Haris. Hij geeft je tips en helpt je op weg in de studio.

Meer info

Cursus Dj-ing

Op woensdag kun je bij Studio15 aan de slag met tracks die jij tof vindt. Tijdens de dj-lessen van Bram Weys leer je de basis van zowel het matchen op tempo (beatmatching) als het matchen op geluid en klank (songmatching).

Je leert handmatig mixen op CD-speler en mixer of je leert werken met professionele DJ software. Dj Bram Weys heeft al op grote evenementen gedraaid in de Heineken Music Hall, maar is ook bekend met regionale festivals zoals Freshtival en Boulevard Outdoor.

Meer info

Oefenruimtes

Zoek je een plek om te oefenen met je band? Dat kan in onze oefenruimtes. We hebben een backline klaarstaan, er zijn keyboards en microfoons aanwezig. Ook staan er in elke ruimte speakers en een mengpaneel, dus oefenen met je eigen opgenomen muziek of lekker meezingen met Youtube kan ook. Als solo zanger(es) of muzikant ben je ook van harte welkom.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo