Basiscursus Film en Video Editing

Coming soon…

Filmen met je DSLR (spiegelreflexcamera) is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, want de beeldkwaliteit is ontzettend goed. Tijdens deze basiscursus leer je hoe de camera werkt, hoe je een film moet editen met Adobe Première Pro en hoe je een goede verhaallijn maakt voor een film of misschien wel voor een muziekvideo.

Na de cursus heb je de basis onder controle, en kun je zelfstandig aan de slag bij Studio 15.

Is er thuis niet genoeg geld om een cursus te betalen? Klik dan hier voor hulp bij het aanvragen van subsidie

homebanner-overlay

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 30 jaar

Startdatum

coming soon

In het kort

Wil je heel graag bij ons komen oefenen, maar heb je nog niet genoeg basiskennis om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan kun je je via ons inschrijven voor een basiscursus die gegeven wordt door Kaliber Kunstenschool.

Ook is er bij Studio 15 iemand aanwezig die voor jou een subsidie aan kan vragen bij het Jeugd Cultuur Fonds, als er thuis te weinig geld is om een cursus te betalen.

Basiscursus Fotografie

Coming Soon…

In deze basiscursus fotografie komen allerlei aspecten van fotografie aan de orde, zoals “Waar moet ik op letten bij het maken van een foto of portret?” en “Hoe kies ik de beste compositie?”. Verder leren we de techniek van het fotograferen. Hoe werkt de camera precies en hoe werk je met licht. Het zou mooi zijn als je je eigen spiegelreflexcamera mee kunt nemen, maar je kunt er ook een van ons lenen.

Meer info

Fotografie

Elke maandagmiddag en dinsdagavond kun je bij ons terecht voor coaching bij het fotograferen. Je kunt oefenen met een spiegelreflexcamera in de professioneel ingerichte fotostudio, of aan de slag met Adobe Lightroom of Photoshop.

Meer info

Fotostudio

Wil je graag oefenen in een echte fotostudio met professionele belichting? Dan kun je terecht in onze fotostudio. Lichtset en achtergrond zijn aanwezig. Neem je eigen camera mee, of huur er eentje bij ons. Je kunt de studio gratis gebruiken, maar let op: vol = vol.  Wil je er zeker van zijn dat je er in kunt? Dan kun je hem reserveren. Dat kost €15 per uur.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo