Cursus Dj-ing

Op woensdag kun je bij Studio15 aan de slag met tracks die jij tof vindt. Tijdens de dj-lessen van Bram Weys leer je de basis van zowel het matchen op tempo (beatmatching) als het matchen op geluid en klank (songmatching).

Je leert handmatig mixen op CD-speler en mixer of je leert werken met professionele DJ software. Dj Bram Weys heeft al op grote evenementen gedraaid in de Heineken Music Hall, maar is ook bekend met regionale festivals zoals Freshtival en Boulevard Outdoor.

Na de cursus heb je de basis onder controle, en kun je zelfstandig aan de slag bij Studio 15.

Is er thuis niet genoeg geld om een cursus te betalen? Klik dan hier voor hulp bij het aanvragen van subsidie

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Woensdagop aanvraag

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In het kort

Wil je heel graag bij ons komen oefenen, maar heb je nog niet genoeg basiskennis om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan kun je je via ons inschrijven voor een basiscursus die gegeven wordt door Kaliber Kunstenschool.

Ook is er bij Studio 15 iemand aanwezig die voor jou een subsidie aan kan vragen bij het Jeugd Cultuur Fonds, als er thuis te weinig geld is om een cursus te betalen.

Basiscursus Producing door Pyrodox

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je te werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt.

Meer info

Oefenruimtes

Zoek je een plek om te oefenen met je band? Dat kan in onze oefenruimtes. We hebben een backline klaarstaan, er zijn keyboards en microfoons aanwezig. Ook staan er in elke ruimte speakers en een mengpaneel, dus oefenen met je eigen opgenomen muziek of lekker meezingen met Youtube kan ook. Als solo zanger(es) of muzikant ben je ook van harte welkom.

Meer info
Avedan Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo