Basiscursus Danstheater

Coming soon…

Tijdens de cursus danstheater combineren we dans en theater. Samen met docent Kanvie Winter doe je verschillende improvisatie oefeningen en creëer je samen met de groep een eigen theatervoorstelling, die je natuurlijk op gaat voeren voor publiek.

Na de cursus heb je een basiskennis van dans & theater, en kun je zelfstandig een eigen theatervoorstelling opzetten bij Studio 15.

Is er thuis niet genoeg geld om een cursus te betalen? Klik dan hier voor hulp bij het aanvragen van subsidie.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

Woensdag 19:00 - 20:00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12 - 30 jaar

Startdatum

coming soon

In het kort

Wil je heel graag bij ons komen oefenen, maar heb je nog niet genoeg basiskennis om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan kun je je via ons inschrijven voor een basiscursus die gegeven worden door Kaliber Kunstenschool.

Ook is er bij Studio 15 iemand aanwezig die voor jou een subsidie aan kan vragen bij het Jeugd Cultuur Fonds, als er thuis te weinig geld is om een cursus te betalen.

Docent:

Kanvie

Danscoaching, Danstheater, Evenementen organisatie

kanvie@studio15almelo.nl 0625307127 Mail mij

Dans & Theater

Choreografie

Wil je als solodanser of dansgroep je eigen choreografie maken en heb je hierbij coaching nodig? Dan kun je op donderdagavond (15-30 jaar) en vrijdagmiddag (12-15 jaar) terecht bij danscoach Kanvie. Zij helpt je met het verfijnen van je act en geeft tips. Je hebt de mogelijkheid om in de danszaal te oefenen, of op het podium in de grote zaal.

Meer info

Danszaal

Studio15 beschikt over een eigen dansstudio met een spiegelwand, die je gratis kunt gebruiken om te trainen. Je kunt altijd gewoon langskomen. Als de zaal niet bezet is kun je er gratis in. Wil je er zeker van zijn dat de dansstudio vrij is? Reserveer hem dan van te voren. Je betaalt dan wel huur. Dat is €10 per uur.

Meer info

JUMP ON STAGE

Jump on Stage is hét open podium van Almelo. Zing je, rap je, dans je, speel je in een band of doe je misschien wel theater of stand-up comedy?  Pak dan je plek bij ons op het podium. De sfeer is altijd gezellig en positief, dus ook als je nog niet zoveel ervaring hebt is dit de plek om alles eens uit te proberen.

 

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo