Audio Mixing

Heb je hulp nodig bij je vocal mixing, beat mixing, of heb je moeite om je opgenomen nummers goed te laten klinken? Elke eerste en derde donderdagavond van de maand is coach Levon aanwezig om je verder te helpen. Deelname is gratis, maar maak van te voren even een afspraak.

Heb je niet genoeg basiskennis om bij Studio 15 zelfstandig aan het werk te gaan en gecoacht te worden. Kijk dan bij ons cursusaanbod voor een korte basiscursus ‘producing’ via Kaliber Kunstenschool.

homebanner-overlay

Wanneer

Tijd

1e donderdag van de maand 19:00 - 22:00
3e donderdag van de maand 19:00 - 22:00

Ik meld mij aan:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leeftijd

12-30 jaar

Kosten

gratis

In het kort

Je krijgt bij Studio 15 geen gratis les, het is de bedoeling dat je er zelfstandig aan het werk gaat. Wel lopen er elke dag coaches rond die tips geven als je aan het oefenen bent en die je op weg helpen als je vastloopt.

Coach:

Haris

Rapcoaching, Artist Branding, Perfomance coaching

haris@studie15almelo.nl 0623929187 Mail mij

Basiscursus Producing

Coming Soon…

De computer is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popmuziek. In deze lessen leer je werken met muziek-sequencers (bijvoorbeeld Cubase of FL Studio) en hiermee je eigen tracks te produceren. De lessen richten zich op het produceren van muziek in de stijl die jou het meest aanspreekt. Je leert de basis van de werking van de programma’s en de plugins, en het maken van loops of beats.

Meer info

Masterclass Tim Beumers

Wil je graag creatieve coaching bij het maken van je muziek? Of ben je DJ of producer en wil je feedback op je geproduceerde nummers of op je set?  Dan kun je op maandag 7 of dinsdag 8 mei een coachingssessie aanvragen met Tim Beumers.

 

 

Meer info

Sounddesign & opname studio

In onze sounddesign studio kun je terecht voor het produceren en opnemen van muziek. De sounddesign studio is voorzien van een Imac + interface. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende muziek instrumenten. Ook hebben we een professionele condensator microfoon voor het opnemen van vocalen.  In onze grote opname studio kun je met een band terecht. Maak hiervoor wel even een afspraak.

Meer info
Scoop Provincie overijssel Kaliber kunstenschool Almelo