PR & Marketing

Jeugdteams

Studio 15 wordt gerund door jongeren! De evenementen en concerten worden bedacht en georganiseerd door ons team evenementen organisatie. De bar en de catering tijdens evenementen worden gedraaid door een team enthousiaste horeca vrijwilligers. En ook de PR en Marketing is in handen van een groep jongeren. De jongeren worden aan de zijlijn gecoacht door professionals uit het bedrijfsleven.

Team PR & Marketing

Ben jij de hele dag met Social Media bezig, en wil je het wel eens wat professioneler aanpakken? Maak je graag foto’s, blog of vlog je graag? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook als je je verder wilt verdiepen in het ontwerpen van posters en flyers, het maken van promofilmpjes en het opzetten van reclame campagnes. Bij Studio15 help je mee met het promoten van onze evenementen en activiteiten. Het jeugdteam wordt daarbij gecoacht door professionals van ¬†marketingcommunicatie en reclamebureau Team Creative

Wil je meedoen met dit leuke team met jongeren? En gelijk wat ervaring opdoen die je mooi op je cv kunt zetten? Meld je dan snel aan!

Stagiaires vanuit Marketing & Communicatie opleidingen zijn bij ons ook zeer welkom!