Music

Music

Studio15 biedt jongeren de kans om zich professioneel te ontwikkelen op het gebied van muziek. Wil je ontdekken waar je talent ligt? Je kunt bij ons uitproberen waar je goed in bent. Je hebt een plek om te oefenen, en er staan coaches klaar om je te helpen. Wil je echt de professionele kant op? Houd dan goed ons masterclass programma in de gaten.

Coaching

Rap coaching

Wil je leren rappen en teksten schrijven, of ben je al langer bezig als rapper of groep en wil je nog beter worden? Haris Trnjanin, aka Jace Aydn, geeft elke dinsdagmiddag rap coaching. Op woensdagmiddag kun je je live performance oefenen op het grote podium en geeft Haris performance coaching. Deelname is gratis. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, je kunt gewoon langskomen!

Zang coaching

Zingen: iedereen kan het. Bij Studio15 ben je welkom om je stem te laten horen en uit te proberen wat je stijl is en welk nummer bij je stem past. Zing je alleen of in een groep, Romy Vitadamo heeft ervaring met beide. Ze is op maandagavond aanwezig om je te coachen en te zorgen dat je optreden op het podium nog beter wordt. Deelname is gratis. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, je kunt gewoon langskomen!

Recording sessions

Wil je als band of artiest graag wat opnemen in onze professionele studio? Dat kan om de week op woensdagavond. Maak daarvoor wel even een afspraak bij Haris: 06-23929187.

Lessen

Bij Studio15 kun je verschillende lessen volgen op het gebied van muziek. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Kaliber Kunstenschool. De lessen zijn in de vorm van een jaarcursus of modules van een aantal weken. Voor de exacte kosten en begin- en einddatums kun je kijken op www.kaliberkunstenschool.nl

DJ-lessen

Op woensdagavond kun je bij Studio15 aan de slag met tracks die jij tof vindt. Tijdens de dj-lessen van Bram Weys leer je zowel matchen op tempo (beatmatching) als matchen op geluid en klank (songmatching). Je leert handmatig mixen op CD-spelers en mixer of je leert werken met professionele DJ software. Dj Bram Weys heeft al op grote evenementen gedraaid in de Heineken Music Hall, maar is ook bekend met regionale festivals zoals Freshtival en Boulevard Outdoor

Aanmelden kan hier

Bandcoaching

Iedereen kan in een band spelen onder leiding van een bandcoach. Bandcoach Koos Lonis helpt elke woensdag en donderdagavond bij het uitzoeken van nummers, geeft individuele begeleiding en veel tips over het samenspel. Ben je alleen en heb je nog geen band? Geen probleem, als je je opgeeft voor de lessen van Kaliber wordt je in een band geplaatst en kun je meedoen. Heb je al een band bij elkaar? Dan geef je je als band op!

Aanmelden kan hier

Ruimtes

Oefenruimtes

Zoek je een plek om te oefenen met je band? Dat kan in onze oefenruimtes. We hebben een backline klaarstaan en er zijn keyboards en voldoende microfoons aanwezig. Ook zijn er in elke ruimte speakers en een mengpaneel. Oefenen met je eigen opgenomen muziek of lekker meezingen met Youtube kan dus ook. Het gebruik van de oefenruimtes is gratis. Je kunt gewoon langskomen, maar let op: vol = vol. Wil je zeker zijn dat je kunt oefenen met je band? Reserveer dan van te voren. Je betaalt dan wel huur. Dat is €8 per uur.

Opname studio

In onze sounddesign studio kun je terecht voor het produceren en opnemen van muziek. De sounddesign studio is voorzien van een imac + interface. Daarnaast kan je ook gebruik maken van verschillende instrumenten in de studio. Ook beschikken wij over professionele condensator microfoons voor het opnemen van vocalen.  In onze grote opname studio kun je ook met je band terecht om tracks te maken. Maak hiervoor wel even een afspraak van te voren. Dat kan door even te bellen of te appen met Haris : 06-23929187.