Band coaching

Bandcoaching

Wil jij graag in een band? Dat kan! Onder leiding van een professionele bandcoach ga je bij Studio15 aan de slag met jouw favoriete liedjes en krijg je de juiste begeleiding die jij nodig hebt om te stralen.

Bandcoaching is een onderdeel van de Popschool va Kaliber Kunstenschool. De bandcoach is een docent die veel praktijkervaring heeft. Hij heeft zelf op diverse podia gestaan en heeft veel kennis van de diverse instrumenten die je in een band vindt. Hij helpt bij het uitzoeken en arrangeren van de nummers, geeft individuele begeleiding en geeft creatieve tips over het samenspel en samenzang.Iedereen die individuele instrumentale of vocale lessen volgt bij Kaliber kan gratis in een band zingen of spelen. Je moet hiervoor woonachtig zijn in de gemeentes Almelo, Enschede, Oldenzaal, Tubbergen of Wierden. Uiteraard kun je je ook aanmelden voor een band zonder instrumentaal/vocaal lespakket.

Behalve de 2 vaste popavonden in het schooljaar is de popschool ook regelmatig te vinden bij andere evenementen, zoals bv. het Heart & Soul Festival, Culturele Zondagen en nog veel meer.

Aan het begin van het seizoen (begin september) worden de nieuwe bands gevormd. Soms is tijdens het schooljaar instromen bij een bestaande band mogelijk.

De bandcoaching bij Studio15 is elke woensdagavond van 17.00 tot 22.00 uur. En donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

 

Wil je graag in een band spelen? Neem dan contact op met info@kaliberkunstenschool.nl.