Art & Technology

Art & Technology

Wil jij je talent ontwikkelen op het gebied van licht en geluidtechniek, fotografie, film of soundengineering? Je kunt bij ons oefenen, er zijn coaches aanwezig om je te helpen en elke maand zijn er masterclasses waar je aan mee kunt doen.

Coaching

Licht & geluid techniek

Wil je leren hoe je tijdens liveshows het licht en geluid opbouwt en bedient? Daar kan onze geluidstechnicus Eelco je alles over leren. Kom elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur langs bij Studio 15. Je kunt dan onder begeleiding oefenen in onze podiumzaal tijdens performance coaching op het grote podium. De coaching van Eelco is gratis. Meld je alleen wel even aan!

Fotografie/film

Ben je beginnend fotograaf en wil je graag oefenen? Elke dinsdagavond zijn er andere jongeren die ook fotograferen. Zij staan klaar om je te helpen! Ook als je graag filmt en edit is dinsdag jou dag.

Er zijn altijd andere jongeren aanwezig aan wie je je werk kunt laten zien, en die je verder kunnen helpen. Heb je een goed idee voor een videoclip of film? Zoek je hulp bij een fotoshoot? Hier kun je het organiseren.

Studio recording & sound engineering

Heb je hulp nodig bij het opnemen van je muziek in onze opname studio? Of wil je graag zelf je muziek mixen en masteren maar heb je nog niet alles onder de knie? Dan kun je elke eerste en derde woensdagavond van de maand coaching krijgen hierin. Onze coach kijkt met je mee en geeft tips en trucs.

Deelname is gratis, maar maak van te voren een afspraak. Dat kan door even met ons te bellen of te appen met Haris: 06-23929187

Masterclasses

Fotografie

Fotografeer jij graag en wil je er nog beter in worden? Dan kun je bij Studio 15  gratis deelnemen aan fotografie masterclasses. Elke eerste dinsdagavond van de maand geeft Leonie Wender een masterclass met steeds verschillende onderwerpen. Wil je meedoen? Meld je dan even van te voren aan.

  • oktober: Fotografie & Interieurstyling

Masterclass muziek video

Wil jij leren hoe je een professionele muziekvideo produceert? Kom dan elke tweede en laatste dinsdagavond van de maand, van 19.30 uur tot 21.30 uur langs voor de masterclass muziek video van Yuro. Yuro heeft een professioneel video- en fotobedrijf gevestigd in Utrecht. Hij schiet videoclips voor bekende artiesten en komt elke 2 weken naar Studio15 om jou de kneepjes van het vak te leren. Je leert hoe je een muziekvideo bedenkt, regisseert, filmt, belicht en edit. Heb je niks met de technische kant, maar doe je liever make-up of aankleding? Dan kunnen we je hulp ook zeker gebruiken.

Deelname aan de masterclasses zijn gratis. Meld je van te voren wel even aan.

Ruimtes

Fotostudio

Wil je eens gebruik maken van een echte fotostudio met professionele belichting? Dan kun je terecht in onze studio. Lichtset en achtergrond zijn aanwezig, neem alleen zelf je eigen camera mee. Je kunt de studio gratis gebruiken, maar let op: vol = vol.  Wil je er zeker van zijn dat je er in kunt? Dan kun je hem reserveren. Dat kost €10 per uur.

Multimedia ruimte

Ben je bezig met grafische vormgeving, video editing of fotobewerking? En heb je thuis niet de ruimte of de nodige programma’s? Dan kun je gratis gebruik maken van onze multimedia ruimte. Daar staan 4 Imacs met daarop Adobe programma’s zoals Photoshop, Indesign, Lightroom, Illustrator, Première Pro, Audition, After Effects, Dreamweaver. Je kunt elke dag binnen openingstijden in de multimedia ruimte terecht.

Expositie ruimte

Studio 15 heeft een eigen expositieruimte waar regelmatig tentoonstellingen worden georganiseerd van jong nationaal en internationaal fotografie talent. Maak jij prachtige foto’s en wil je ook eens je eigen expositie? Dat kan bij ons. Meld je aan en wij helpen je met het inrichten van je expositie én met het organiseren van een leuke opening.

Opname studio

In onze sounddesign studio kun je terecht voor het produceren en opnemen van muziek. De sounddesign studio is voorzien van een imac + interface. Daarnaast kan je ook gebruik maken van verschillende instrumenten in de studio. Ook beschikken wij over professionele condensator microfoons voor het opnemen van vocalen.  In onze grote opname studio kun je ook met je band terecht om tracks te maken. Maak hiervoor wel even een afspraak van te voren. Opnemen kan gratis om de week op woensdagavond. Wil je op andere dagen opnemen? Neem dan even contact op om te reserveren. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Meer info & reserveren:  bel met Haris 06-23929187